(Poistunut julkaisusta)

Junior elektroniikka-asiantuntija, kokoaikainen, Comatec Oy, Tampere
Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Innostaisiko sinua hyödyntää teknistä osaamistasi ja ymmärrystäsi IOT-laitteiden parissa? Onko elektroniikkalaitteet ja -tekniikka sinulle tuttua? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme Junior elektroniikka-asiantuntija Comatec Oy:lle!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Comatecille Junior elektroniikka-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työtehtävä on kokoaikainen, ja tule työllistymään Studentworkin kautta Comatecille.

Junior elektroniikka-asiantuntijan roolissa pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Tulet olemaan osana suunnitteluosastoa, jossa Comatec suunnittelee asiakkaillensa räätälöidysti erinäisiä IoT-laitteistoja. Laitteistot suunnitellaan Comatecin asiakkaiden toiveiden mukaisesti sisältämään erilaisia antureita, ohjelmistoja ja tietoliikenneyhteyksiä, joilla voidaan ennakoida ja valvoa esim. tuotantoprosessien toimivuutta. Junior elektroniikka-asiantuntijan roolissa pääset toimimaan mukana koko suunnitteluprosessin ajan avustavissa tehtävissä, ja kokemuksen karttuessa pääset mukaan yhä vaativampiin tehtäviin. Tulet muun muassa suunnittelemaan elektroniikkaa, tutkimaan komponentteja sekä tekemään testauksia laitteille. 

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. Lisätietoa yrityksestä: https://www.comatec.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • IoT-laitteistojen suunnittelu asiakkaiden tarpeiden mukaisesti
 • Laitteiden testaus
 • Komponenttien ja osien hankkiminen

Odotamme sinulta

 • Loppuvaiheen tai valmistuneita korkeakouluopintoja (DI tai AMK, esim. sähkö tai elektroniikka)
 • Harrastuneisuutta ja ymmärrystä elektroniikka-alalta
 • Suomen ja englannin kielen osaamista
 • PADS-osaaminen (tai vastaava ohjelmisto) nähdään eduksi

Tarjoamme sinulle

 • Huippumahdollisuuden kehittyä elektroniikkalaitteiden suunnittelijana
 • Hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia kokeneemmalta suunnittelijalta
 • Kannustavan työyhteisön
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 8.12.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.