Junior DevOps Engineer
Fujitsu Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2021

Me Fujitsussa rakennamme ihmiskeskeistä verkostoitunutta yhteiskuntaa, jossa tieto- ja viestintäteknologia ratkoo yhteiskunnan ja ympäristön haasteita sekä mahdollistaa ihmiskunnan hyvinvoinnin myös tulevaisuudessa. Muovaamme asiakkaidemme digitaalista tulevaisuutta aina strategian määrittelystä ja digitaalisen alustan luomisesta palveluiden käyttöönottoon ja asiakaskokemuksen mittaamiseen asti. Tarjoamme ratkaisuja digikehitykseen tekoälyn, esineiden internetin, analytiikan, robotiikan ja lohkoketjujen alueilla. Suomessa meitä fujitsulaisia on noin 1700.

 

Haemme nyt

JUNIOR DEVOPS ENGINEERia

Cloud Transformation -yksikköön. Toimipaikkasi voi olla esim. Helsinki, Tampere, Lahti, Jyväskylä tai Turku ja käytäntöinä joustavat etätyömahdollisuudet. 

 

Mistä on kyse?

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään noin 10 hengen tiimissä palvelumallin mukaisesti tarjottavien pilvipohjaisten sovellus- integraatio- ja datakokonaisuuksien ylläpidon ja kehittämisen, laadunvarmistuksen ja deployment pipelinen tarvittavien työkalujen, alustojen ja niiden tuottamien palveluiden hallinnan pariin. Työskentely painottuu erityisesti CI/CD-ratkaisujen ylläpitoon ja operoimiseen Azure DevOps-pohjaisesti. Tuotat kehitykselle ja testaukselle tarvittavat työkalupalvelut sekä huolehdit automaatiotason riittävyydestä sekä nostamisesta tarpeen mukaan.

Fujitsu tuottaa DevOps-palveluita moniasiakasmallilla ja sinulla onkin mahdollisuus olla mukana näkemässä ja kokemassa, miten ketterillä menetelmillä toimitetaan laajassa mittakaavassa digitaalisten ratkaisujen kehittämis-, toteutus-, käyttöönotto-, laadunvarmistus- ja operointipalveluita. DevOps Engineer on mukana usean asiakastiimin työssä.

Työn sisältöä ja vastuualueita pystytään sopeuttamaan valitun henkilön kokemuksen mukaan.

 

Toivoisimme uudelta tiimiläiseltä osaamista ja halua oppia seuraavilta osa-alueilta:

 • Azure palveluiden käyttöönotto, operointi ja monitorointi on sinulle tuttua
 • DevOps käytännöt hyödyntäen Azure DevOps, CI/CD pipelinet sekä versionhallinnan perusteet ja käytännöt
 • Käyttöjärjestelmäosaamista (Windows, Linux)
 • Automatisointikäytännöistä ja yleisistä skriptaus-kielistä (esim. PowerShell, Python, Bash)

 

Arvostamme lisäksi konttiteknologioiden, kuten AKS tuntemusta sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa työn ohessa.


Tervetuloa joukkoomme!

Sinulla on tilaisuus työskennellä kansainvälisessä ja kehittyvässä ympäristössä tukenasi osaavat ja mukavat tiimiläiset. Fujitsulla työntekijöistä pidetään huolta monin tavoin - käytössäsi ovat esimerkiksi liikunta- ja lounasetu, työmatkailun tuki sekä kattavat työterveyspalvelut sekä etätyömahdollisuudet. Isona talona meillä on myös erinomaiset uralla kehittymisen mahdollisuudet ja tavoitteenamme onkin luoda työntekijöillemme parhaat mahdolliset puitteet ja työelämän tuen, jotta sinä voit onnistua työssäsi ja kehittyä urallasi!

Sinun ei tarvitse olla super-osaajaa, arvostamme avointa asennetta ja haasteita pelkäämätöntä tiimipelaajaa.

Lue lisää siitä, millaista meillä on olla töissä: www.fujitsu.com/fi/careers

 

Kiinnostuitko?

Lähetäthän CV:si ja mielellään myös saateviestin/hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti. Käsittelemme ehdokkaita rekrytointiprosessin aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Aqcuisition Lead Sigrid Puhilas-Ikonen sigrid.puhilas-ikonen@fujitsu.com tai soittamalla numeroon 0407406509.

Huomioithan, että tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

-

Additional Information
 • Additional Locations: Finland-Pirkanmaa-Tampere, Finland-Central Finland-Jyväskylä-Jyväskylä (JYVM), Estonia-Harju-Tallinn
 • Business Area: Application & Multi-Cloud Services
Bonus Eligibility
 • Requisition ID: 2100029Z
Contact Information
 • Shift: Day Job
 • Posting Date: Oct 21, 2021
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1520318
 • Tehtäväalue: IT & Tech, Tutkimus ja kehitys, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Tampere, Uusimaa, Ulkomaat/Viro