Junior Development Specialist Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019
Oletko vastavalmistunut IT-tradenomi tai tietojenkäsittelystä valmistuva henkilö, ja etsit nyt seuraavaa haastetta työurallasi? Asiakasyrityksemme Outotec etsii nyt projektityöskentelystä kiinnostunutta uransa alkupuolella olevaa osaajaa Junior Development Specialistin tehtävään kehittymään alan ammattilaiseksi. Mikäli sinulla on tuntemusta tietojenkäsittelystä, ohjelmoinnista ja tietokannoista, sekä jo jonkin verran aiempaa kokemusta alan tehtävistä, lue lisää ja hae jo heti tänään! Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior Development Specialistia Espooseen.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Outotecillä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset toimimaan tehdassuunnitteluohjelmiston (AVEVA E3D, Diagrams, Engineering) työkalujen kehittämisessä. Tyypilliset työtehtäväsi koostuvat raporttien kehittämisestä, tiedon hankkimisesta, ja tietokantajärjestelmien koodauksesta. Työsi luonteen ollessa projektiluontoista ja monipuolista, pääset kehittämään itseäsi tietokantapohjaisten suunnittelujärjestelmien kehityksessä ja tukemisessa. Lisäksi työssäsi tulet kouluttamaan sisäisiä avainkäyttäjiä. Tehtävä on uusi, joten se tulee muokkautuman valitun henkilön mukaan. Koska Outotecin asiakaskunta on hyvin kansainvälistä, on sujuva englannin kielen taito työssä menestymisen edellytys.

Tehtävä sopii sinulle, joka et pelkkää tarttua toimeen ja haastaa itseäsi ammatillisesti! Lisäksi positiossa löytyy kehittymismahdollisuuksia, sillä Outotecillä pääset oppimaan alan ammattilaisilta.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimässämme henkilössä yhdistyvät tarkkuus, palveluhenkisyys ja tehokkuus - tartut nopeasti työhön ratkaisukeskeisellä ja järjestelmällisellä otteella. Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta esimerkiksi tietotekniikasta (AMK/DI) ja häneltä löytyy myös aiempaa työkokemusta esimerkiksi insinööritoimistoista tai teknologiayrityksistä. Toivomme sinulla olevan myös jonkin verran kokemusta tietojenkäsittelystä, ohjelmoinnista ja tietokannoista. Myös prosessiteollisuuden sekä PI-kaavioiden ymmärrys ovat avuksesi dokumenttien ja tietokantojen parissa työskentelyssä. Työskentelet Tabacon -nimisen tietokannan parissa, joten kokemus SQL:stä katsotaan eduksi. Kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin innokasta asennettasi ja kyvykkyyttäsi sisäistää nopeasti uutta tietoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään sopiva koulutustausta
* Aiempaa kokemusta teollisuuden alalta
* Oma-aloitteinen, tavoitteellinen ja toimeentarttuva työote
* Hyvä tekninen osaaminen
* Kyky hahmottaa kokonaisuuksia
* Erinomaiset vuorovaikutustaidot englanniksi


Tehtävässä menestyminen ei vaadi suomen kielen taitoa, mutta se katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Huhtikuun aikana

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jatkosta mahdollista keskustella

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254253
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo