Junior Developer
CGI Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Junior Developer

Etsimme nyt uransa alkutaipaleella olevaa Junior Developeria CGI:n Multi Industry Solutions kehitystiimimme vahvistukseksi! Toivomme, että sinulla on jo hieman aikaisempaa kokemusta web-käyttöliittymistä, relaatiotietokannoista ja jostakin sovelluskehittämisestä. Tärkeintä menestymisesi kannalta on oppimishaluinen ja aktiivinen työotteesi, sillä tiimissämme pääset kehittymään koodaajana sekä nauttimaan ison talon kehittymismahdollisuuksista huippuasiantuntijoiden opastuksella.

Kehitystiimin jäsenenä osallistut CGI:n omien ERP toiminnanohjausjärjestelmien asiakaslähtöisiin tuotekehitysprojekteihin. Projektit ovat lähtökohtaisesti tietokantaan, erilaisiin käyttöliittymiin, API/REST rajapintaan ja business logiikkaan keskittyviä. Tiimilläsi on käytössä nykyaikaiset Devops menetelmät ja työkalut.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki mutta tällä hetkellä työskentelemme etänä.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme, toivomme että sinulla on:

• Kiinnostusta ja harrastuneisuutta ohjelmointityötä kohtaan ja näyttöjä osaamisestasi
• Osaamista ja kokemusta joistakin web-käyttöliittymätekniikoista (Javascript, TypeScript, Vue, React, Angular)
• Relaatiotietokantojen tuntemusta
• Aikaisempaa kokemusta Olio-ohjelmoinnin ja käyttöliittymien kehittämisen parista
• IT-alan koulutustausta

Työntekijänä innostut uuden oppimisesta ja haluat aktiivisesti kehittää niin omia kuin tiimisi toimintatapoja. Olet luonteeltasi itseohjautuva ja omaat erinomaiset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi. Katsomme eduksesi, mikäli sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta Progress OE:sta, SQL:sta tai Node.js:stä. Lisäksi termit kuten: ERP, UX, UI, API, Devops (CI&CD), Lean, ITIL, Sprint, VUE ja React eivät aiheuta sinulle migreeniä.
Eikä huolta, vaikket täyttäisi kaikkia vaatimuksia. Uskomme että oikealla asenteella ja hyvällä draivilla pääsee pitkälle!

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Timo Jokinen, +358103024544.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.02.2021

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

#LI-DNP

Skills:

  • 4GL
  • 4GL
  • Database Administration
  • JavaScript

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414204
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki