Junior Design Engineer (Mechanical), Neste Engineering Solutions Oy, Kilpilahti
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2021
Etsimme asiakasyrityksellemme Neste Engineering Solutions Oy:lle Junior Design Engineeriä osaksi kymmenen hengen suunnittelutiimiä. Mikäli sinulla on opintotaustaa esimerkiksi energia- ja ympäristötekniikan tai laite- ja koneensuunnittelun parista, lue lisää ja hae jo tänään! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
NES etsii vahvistusta suunnittelutiimiinsä auttamaan erilaisissa projekteissa, jotka tällä hetkellä liittyvät enimmäkseen uusiutuviin polttoaineisiin tai kiertotalouteen. Projektien tarkoituksena on CO2-päästöjen väheneminen, joten pääset avainasemaan tekemään osaltasi puhtaampaa tulevaisuutta! Tukenasi tulee olemaan kymmenen hengen tiimi, joka koostuu kokeneista suunnittelijoista, joten tässä on mahtava tapa päästä oppimaan uutta, sekä jakamaan jo osaamaasi tietoa työyhteisössä.

Tarjoamme


* Loistavan, ammattimaisen ja joustavan työyhteisön
* Mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta suunnittelupuolella
* Mahdollisuuden päästä mukaan kiinnostaviin ja monipuolisiin projekteihin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työtehtävässä tulet toimimaan suunnittelijana ja tulet edustamaan laitesuunnittelua ja erityisesti pyöriviä laitteita (kuten pumppujen, puhaltimien ja sekoittimien) suunnitteluhankkeissa. Tehtäväsi tulevat määräytymään tarkemmin aina projektin eri vaiheiden mukaan, mutta tulet saamaan haastavia ja palkitsevia tehtäviä suunnitteluhankkeiden eri vaiheissa. Koska projektit sisältävät paljon sidosryhmäyhteistyötä ja tiedonhankintaa, sinulla on tyypillisesti samanaikaisesti useampi projekti käynnissä. Pääset mukaan uudistamaan jo olemassa olevia laitteistoja sekä kokemuksen karttuessa olemaan mukana suunnittelemassa laitteistoja myös uusiin suunnittelu hankkeisiin.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:


* Suunnittelu- ja asiantuntijatatehtävät
* Hankinnan ja projektinhoidon tukeminen
* Sidosryhmäyhteistyö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Relevantti koulutustausta (esim. energia- ja ympäristötekniikka tai laite- ja koneensuunnittelu)
* Kyky omaksua ja oppia uusia järjestelmiä (käytössä mm. Googlen työkalut)
* Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen
* Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
* Oma-aloitteinen ote työhön, mutta rohkeutta myös kysyä apua tarvittaessa


Aiempi suunnittelu- tai projektikokemus esimerkiksi kesätöiden kautta katsotaan eduksesi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mielellään lokakuun 2021 aikana
* Kesto: 12 kuukautta, jatkosta voi olla mahdollista keskustella
* Sijainti: Porvoo, Kilpilahti
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Neste Engineering Solutions Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Neste Engineering Solutions tarjoaa korkealaatuisia teknologia -ja suunnittelupalveluita, sisältäen teknisen hankinnan, rakennustyön johtamisen ja projektinhallinnan. Neste Engineering Solutionsin palveluksessa on 900 suunnittelualan ammattilaista useilla toimipaikoilla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1493849
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo