Junior Data Engineer, kokoaikainen, Clevry Finland Oy, useita paikkakuntia
Clevry Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2021
Haluatko kehittää osaamistasi tietokantojen ja datan visualisoinnin parissa laajan vaikuttavuuden työtehtävissä? Tahtoisitko päästä syventämään dataan liittyvää osaamistasi intensiivikoulutuksen merkeissä osana työhön perehtymistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior Data Engineer!

Etsimme sinua 
Me Clevryllä etsimme julkisen terveyshuollon parissa toimivalle asiakkaallemme useita osaajia vakituiseen Junior Data Engineerin rooliin. Asiakasorganisaatio sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta voit työskennellä etänä myös muualla päin Suomea. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja tulet työllistymään tehtävään Clevryn kautta. Asiakasorganisaatio kerrotaan puhelinhaastatteluvaiheessa. Työsuhde alkaa toukokuun lopussa/kesäkuun alussa 2021, ja osana perehdytystä heti kesäkuun alkupuolella valituille henkilöille tarjotaan kattava palkallinen koulutus yhteistyökumppanimme Ari Hovin toimesta. Voit lukea Accelerate Data by Clevry -ohjelmasta lisää täältä

Junior Data Engineerin roolissa pääset toimimaan mielenkiintoisissa tehtävissä yhden Suomen suurimman tietovaraston parissa. Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluu varmistaa, että tietovaraston data on laadukasta ja että tietovirta kulkee oikeista lähteistä tietovarastoon päätyen oikeassa muodossa oikeisiin käyttötarkoituksiin. Lisäksi vastuisiin kuuluu tietokantojen rakentaminen, niiden optimointi ja ylläpitäminen sekä erilaiset selvitystyöt tietokannoissa. Tehtävä edellyttää ymmärrystä ja osaamista SQL:stä - muilta osin tehtävään perehdytetään huolellisesti. Voit siis hyvin olla urasi alkuvaiheilla oleva tekijä, kunhan sinulla on intoa kehittyä!

Soveltuva opintotausta tehtävään on esimerkiksi tietojenkäsittely- tai IT-painotteiset opinnot. Myös liiketalouden, taloushallinnon tai yritystoiminnan opinnoista on tukea. Mikäli haluat ottaa askeleen eteenpäin kohti IT-alan asiantuntijuutta vakituisen työtehtävän parissa, niin tässä siihen on loistava mahdollisuus!

Pääasialliset tehtävät 
 • Datavirtojen toimivuuden ja datan laadun varmistaminen
 • Tietokantojen rakentaminen, ylläpitäminen sekä optimointi
 • Erilaiset selvitystyöt tietokannoissa
 • Datan visualisoiminen Power BI:llä ja sidosryhmien tukeminen
Odotamme sinulta 
 • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi IT-tradenomi tai tietojenkäsittelytiede
 • SQL-tietokantaosaamista
 • Aloitteellista, ratkaisukeskeistä ja positiivista työskentelyotetta
 • Suomen sekä englannin kielen osaamista
Tarjoamme sinulle 
 • Huippuluokan palkallisen intensiivikoulutuksen, joka antaa erinomaiset lähtökohdat tehtävässä menestymiseen
 • Vakituisen ja kokoaikaisen työpaikan tunnetussa julkishallinnon organisaatiossa
 • Korkean vaikuttavuuden työtehtävät positiivisessa, asiantuntevassa ja kannustavassa tiimissä
 • Laajat etätyömahdollisuudet

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin lähetäthän hakemuksesi meille palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 16.5.2021, eli nopeus on nyt valttia! Paikkoja on auki useammalle tekijälle. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@clevry.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.


Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

Lisätietoa Clevrystä 
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1450595
 • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta (a) clevry.com)
 • Puhelin: +358504010539
 • Sijainti: Helsinki