(Poistunut julkaisusta)

Junior Data Analyst
Aller Media Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Haemme Junior Data Analyst -tehtävään analytiikasta ja datasta syttyvää henkilö, jolla on aitoa kiinnostusta ja halua kehittyä työssään. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa saat tuottaa ja kehittää analytiikkapalveluita. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaansijaisuus, joka kestää 31.5.2020 saakka. 

Junior Data Analyst on osa Analytics-tiimiämme, joka tukee Allerin alusta- ja mediabrändien (Suomi24, Treffit24, Seiska, Katso) toimintaa kehittämällä edistyneitä analytiikkaratkaisuja ja vastaa kuluttajaliiketoiminnan dataohjautuvuudesta BI-raportoinnin muodossa. 

Junior Data Analystin tehtävänä on tuottaa analytiikkapalveluita Allerin kuluttajaliiketoiminnalle, dataintegraatio ja mallinnus sekä analyysityö ja raportointi. Toimenkuvaa on mahdollista muokata henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. 

Edellytämme tehtävässä SQL-perusteiden hyvää hallintaa sekä osaamista BI-raportoinnista (Power BI-tuntemus plussaa). Tehtävässä menestymiseen auttaa, kun sinulla on kokemusta vähintään yhdestä tilastollisesta analyysityökalusta ja vähintään yhden ohjelmointikielen perusteiden hallintaa (esim. R, Python). Kokemus tietovarastoinnista (MS SSIS, SSAS) on tehtävässä plussaa. 

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä BI-raportoinnin rautaiseksi ammattilaiseksi sekä kartuttaa osaamista erilaisista analyysimenetelmistä moderneilla työkaluilla. Tiiminä ja yrityksenä haluamme tarjota mahdollisuuden kehittyä työssä oman mielenkiinnon ja vahvuuksien perusteella haastavissa ja monipuolisissa tehtävissä. Työssäsi pääset seuraamaan ja tukemaan digiliiketoiminnan ja sisällöntuotannon tulevaisuuden liiketoimintaa.  

Analytics-tiimi on oman osaamisalueensa omistava tekijä, jolla on halua kehittyä ja kehittää omaa ja tiimin työskentelyä. Olemme rento ja tiivis työyhteisö, jossa kannustamme työkavereita saavuttamaan tavoitteensa. Pyrimme toimimaan mahdollisimman ketterästi ja yksilöinä sitoutumaan meille annettuihin tavoitteisiin. Vastuualueemme vaihtelevat tiimin sisällä, mutta teemme töitä yhdessä toisiamme sparraten. Pidämmekin yhteistyötä, kommunikointia ja toisten kunnioitusta arvossaan tiimissämme. 

Allerilaisena saat hyvät henkilöstöedut. Etuihimme kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, lounasetu, urheilu- ja kulttuuriraha, HSL-kaupunkipyörä sekä viikoittainen TFW-treeni työkaverien kanssa ja muita hyvinvointi- ja virkistysaktiviteetteja. Työyhteisömme on aktiivinen, panostamme hyvinvointiin ja uuden oppimiseen ja haluamme osaltamme edistää vihreitä arvoja.  

Hae Junior Data Analystiksi 19.5. mennessä ja liitä mukaan CV sekä palkkatoiveesi. Toimi nopeasti! Haastattelut käynnistetään jo hakuajan sisällä, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja voit kysyä ma 13.5.2019 klo 14-16 ja pe 17.5.2019 klo 9-11 Lead Data Scientist Tuomas Laineelta puhelimitse numerosta +358 44 5027788. Tuomaksen tavoitat myös sähköpostilla (tuomas.laine@aller.com).