(Poistunut julkaisusta)

Junior Credit Risk Analyst
S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019
Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Haemme Junior Credit Risk Analystia vakituiseen työsuhteeseen Luottoriskit-tiimiin Helsinkiin.

”Parasta työssäni on pienen organisaation tuoma monipuolisuus ja laajat vastuualueet. Pääsen joka päivä työskentelemään uusien asioiden parissa ja kaiken kruunaa mahtavat työkaverit”, kertoo Johanna S-Pankin Riskienvalvonnasta.

Millaista työtä tarjoamme?

- Vastuullesi kuuluu luottoriskin analysointi ja raportointi S-Pankin operatiiviselle johdolle ja hallitukselle.
- Olet mukana monitoroimassa, rakentamassa ja kehittämässä luottoriskimalleja (PD, LGD & CCF) sekä odotettavissa olevien luottotappioiden (ECL) ennustamista.
- Tuet liiketoimintayksiköitä luottoriskiin ja -prosesseihin liittyvissä kehityshankkeissa.
- Avustat liiketoimintayksiköitä viranomaissääntelyn tulkinnassa ja implementoinnissa varmistaen, että määriteltävät prosessit ja toimintatavat täyttävät luottoriskin hallinnalle asetetut sisäiset ja ulkoiset vaatimukset.

Mitä odotamme sinulta?

- Sinulla on aiempaa kokemusta luottoriskien ja/tai data-analytiikan parissa työskentelystä.
- Osaat käyttää SAS Enterprise Guidea, Visual Analyticsia, Power BI:tä tai vastaavia analytiikka- ja raportointityökaluja.
- Olet tarkka ja huolellinen numeroiden kanssa sekä hahmotat nopeasti, miten asiat liittyvät toisiinsa.
- Pystyt työskentelemään ja kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä.
- Olet valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen urasuunnitelmaan matkallasi laaja-alaiseksi luottoriskien asiantuntijaksi.

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo seitsemän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Credit Risk Mika Svar, puh. 050 371 6738. Kalenterista on aikaa varattuna kysymyksille ti 17.12. klo 16-17 ja pe 20.12. klo 14-16, mutta soittaa saa muinakin ajankohtina.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/ .

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 31.12.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.