(Poistunut julkaisusta)

Junior Coordinator
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy hakee nyt Workplace Resources –ryhmään Junior Coordinatoria määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

Workplace Resources –ryhmä vastaa CSC:llä työympäristö-, kiinteistö-, tilaturva-, toimisto-, matkustus- ja assistenttipalveluista. Viime vuosina erityisesti CSC:n kasvu ja sitä myötä uusien toimitilojen käyttöönotto sekä remontit ovat työllistäneet meitä.

Tehtävän kuvaus:

Haemme Junior Coordinatoria vastaamaan monipuolisista toimistopalvelutehtävistä, jotka liittyvät mm. toimistotarvikkeisiin sekä kahvilaitteiden ja -tarvikkeiden ylläpitoon, postinkäsittelyyn, arkistointiin ja viherkasvien hoitoon. Tehtäviin kuuluu myös pysäköintilupien, puku- ja lokerokaappien, postilokeroiden, nimikylttien ja työpisteiden hallinnointi. Lisäksi Junior Coordinator toimii catering-palvelun yhteyshenkilönä ja tarkistaa tarjoilulaskut.

Junior Coordinator vastaa myös kiinteistöön liittyvien huoltopyyntöjen välittämisestä kiinteistöhuoltoon sekä muista kiinteistöön liittyvistä tehtävistä yhteistyössä kiinteistöhuollon kanssa. Tehtäviin sisältyy erilaisissa toimitilapalveluissa avustamista, esim. työpistemuuttojen ja vastaavien organisointia sekä ryhmän tehtävissä sijaistamista.

Tehtävä tarjoaa nuorelle työuraansa aloittavalle mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan ja kokemustaan hyvin monipuolisesti, reilussa ja mukavassa tiimissä.

Tehtävässä vaadittavat taidot:

  • Perus-IT-taidot
  • Käytännön organisointitaidot
  • Yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot
  • Reipas asenne avustavia tehtäviä kohtaan
  • Suomi äidinkielen tasoinen ja englannin kielen riittävät taidot

Tehtävä alkaa 1.4. ja määräaikainen sopimus tehdään vuoden 2020 loppuun.

Laitathan meille hakemuksesi 9.3. mennessä mikäli kiinnostuit tehtävästä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan konsultti Kaisa Leskijärvi kaisa.leskijarvi@barona.fi