(Poistunut julkaisusta)

Junior Controller
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Wippii Work Oy on vuonna 2009 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia ja mutkattomia henkilöstönvuokraus- ja rekrytointipalveluita pääosin Etelä-Suomessa, erityisesti pääkaupunkiseudulla. Kehitämme toimintaamme ja toimintatapojamme jatkuvasti ja olemme vahvasti kasvuhakuinen yritys. Tällä hetkellä työllistämme sesongista riippuen 200-300 työntekijää kuukausitasolla ja toimimme usealla eri toimialalla.

Lue lisää meistä osoitteessa www.wippiiwork.com

Yrityksemme nimi viittaa ajatukseen siitä, että työnteon tulee olla myös hauskaa. Wippii Work Oy koostuu nuorekkaista ja monipuolisista henkilöstöalan ammattilaisista erilaisilla taustoilla. Toimistollamme työpäiviä värittää huumori, joskus huonokin, ja nauru on täällä usein herkässä. Työmme otamme kuitenkin aina vakavasti, tiedostaen kukin vastuumme jatkuvan kasvumme tavoittelemisessa. Vaikutammekin Kauppalehden myöntämä vuoden 2017 Kasvaja-sertifikaatti takataskussa Kaivokadulla, aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Etsimme nyt lisävahvistusta joukkoomme ja haemmekin tällä kertaa

JUNIOR CONTROLLERIA

projektiluontoiseen tehtävään. Kyseessä on kokoaikainen työsuhde, jonka arvioitu kesto on vuoden 2018 loppuun saakka. Tehtävässä voi olla mahdollista jatkaa myös määräaikaisuuden päätyttyä, mutta todellinen tarve tarkentuu vasta loppuvuoden aikana.

Junior-controllerin ensisijaisena tehtävänä on seurata yrityksemme laskutusta ja palkanlaskua sekä verrata, analysoida ja tulkita lukuja näiden välillä. Excel ja taulukkolaskenta kaikilta osin on hyvinkin keskeisessä roolissa tässä tehtävässä, sillä tärkeimpiä vastuita ovat tietojen oikeellisuuden varmistaminen sekä virheiden ennaltaehkäiseminen. Tehtävässä toimitaan läheisessä yhteistyössä niin yrityksemme taloushallinnon kuin johdonkin kanssa, tukien ja seuraten myös kumpaakin liiketoimintayksikköämme.

Tehtävään kuuluu myös merkittävänä osana raportoinnin kehittäminen ja sisäiseen valvontaan liittyvien toimintatapojen luominen. Junior Controller tulee lisäksi osallistumaan talouden suunnitteluun sekä jatkuvaan liiketoimintamme parantamiseen. Muut johtoa avustavat tehtävät sekä yleiset toimistotyötehtävät kuuluvat myös tehtävänkuvaan ja näitä tarkennetaan valitun henkilön osaamisen/toiveiden pohjalta. 

Hakemamme henkilö on erittäin tarkka, huolellinen, aloitekyvykäs ja aikaansaava. Hän ymmärtää muuttuvia tilanteita, lukuja ja taulukoita, tuntiperusteista laskutusta ja -palkanmaksua, ajatellen ja toimien analyyttisesti sekä yrityksen edun mukaisesti. Pieni pilke silmäkulmassa lasketaan toki myös hakijalle suureksi eduksi. 


Hakijalta odotamme:

 • Soveltuvaa työkokemusta ja -koulutustaustaa
 • Erittäin hyviä Excel-taitoja
 • Kykyä tulkita ja hyödyntää taloudellisia lukuja
 • Todella huolellista ja tarkkaa työskentelytapaa
 • Halukkuutta työskennellä niin rutiinien kuin myös erittäin vaihtelevien tehtävien parissa

Eduksi katsomme, kuitenkaan edellyttämättä:

 • Aikaisemman kokemuksen henkilöstöpalvelualalta
 • Kokemusta raportoinnista

Tehtävään valitulle tarjoamme:

 • Kiinteän kuukausipalkan
 • Perehdytyksen tehtävään, unohtamatta koko Wippii Workin väen tukea
 • Mahtavat työkaverit sekä kehittämisestä ja kehittymisestä kiinnostuneen työyhteisön
 • Kokoaikaisen työsuhteen määräajaksi
 • Mahdollisuuden osallistua yritystoiminnan ja palveluiden kehittämiseen
 • Yksityisen työterveydenhuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • Yhdessä viihtymistä työkavereiden kanssa virkistyspäivien ja henkilöstötapahtumien merkeissä

Suosittelemme jättämään hakemuksen viipymättä, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Lisääthän työhakemukseen myös palkkatoiveesi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tulemme mahdollisesti toteuttamaan ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla, jonka myötä kehotammekin hakijoita seuraamaan sähköpostiaan videohaastattelukutsun varalta.

Vastaan mielelläni lisätietokyselyihin arkisin klo 14-16 välisenä aikana numerossa 045-343 2722.

Rekrytointia hoitaa:
Ronie Oljemark
Palvelujohtaja
ronie.oljemark@wippiiwork.com 
045-343 2722