(Poistunut julkaisusta)

Junior Controller
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2018
Haluaisitko työskennellä kansainvälisen yrityksen talousosastolla ja työssä, jossa pääset kehittymään ja ottamaan vastuuta osaamisesi mukaan? Entä miltä kuulostaisi työskentely Suomen parhaassa kaupungissa (Tampereella tietysti) mahtavien ja ammattitaitoisten kollegoiden ympäröimänä? Mikäli vastasit kysymyksiin myöntävästi, niin seuraava tehtävä voisi olla Sinua varten!

Etsimme alallaan arvostetulle ja tunnetulle kansainväliselle konserniasiakasyrityksellemme kehityskykyistä ja taloushallinnon saloista innostunutta lisävahvistusta heidän finanssitiimiinsä nimikkeellä

Junior Controller

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana taloushallinnon asiantuntijatiimiä ja kollegoinasi työskentelee joukko controllereita sekä taloushallinnon muita asiantuntijoita. Työnkuvaasi kuuluu konsernin raportointiin, analysointiin ja ulkoiseen laskentaan liittyviä tehtäviä. Osaamisesi ja innostuksesi mukaan pääset myös osallistumaan erilaisiin kehitysprojekteihin, kuten raportoinnin kehitystyöhön.

Olet jo kenties työskennellyt aikaisemmin Junior Controllerina, Assistant Controllerina tai taloushallinnon muissa vastaavissa tehtävissä. Muutaman vuoden taloushallinnon työkokemuksen lisäksi toivomme, että sinulla olisi kehitysinnokkuutta ja halukkuutta oppia lisää. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä sekä oman tiimisi että muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat ehdoton edellytys. Työskentely kansainvälisessä ympäristössä edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Mitä odotamme ja toivomme sinulta?

* Korkeakoulututkintoa (vähintään kandidaatti- /AMK- tasoinen)

* Muutaman vuoden verran aikaisempaa työkokemusta ulkoisen ja/tai sisäisen laskennan tehtävistä

* Kirjanpito- ja verolainsäädännön perusteiden tuntemusta

* IFRS:n perusteiden tuntemusta

* Toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemusta (SAP-kokemus katsotaan eduksi)

* Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

* Kehitysorientoitunutta, analyyttista ja proaktiivista työskentelyotetta

* Valmiutta ja halukkuutta omaksua uusia menetelmiä ja teknologioita

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle?

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan alati kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Työ tarjoaa sinulle rutkasti mahdollisuuksia kehittyä ja haastaa itseäsi ammattitaitoisten kollegoidesi tukemana ja kannustamana.

Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme ja asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kokoaikaisen työsuhteen. Työsuhde solmitaan aluksi n. 1,5 vuoden mittaiseksi määräaikaiseksi työsuhteeksi. Työsuhde alkaa syksyn aikana ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa.

Miten toimia jos innostuit?

Siinä tapauksessa kuulisimme sinusta mielellämme mahdollisimman pian lisää, joten mene kipin kapin täyttämään hakulomake rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa: www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Junior Controller. Liitäthän mukaan englanninkielisen CV:n.

Käymme hakemuksia läpi ja aloitamme haastattelut soveltuvien henkilöiden osalta jo hakuajan aikana.

Kysyttävää?

Lisätiedusteluihin vastaa TEMP-TEAMin konsulttimme Eveliina Tanninen, puh. 040 350 0745 (arkisin klo 9-16) tai s-postitse eveliina.tanninen@temp-team.fi