(Poistunut julkaisusta)

Junior Controller
Töölö Urban

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Töölö Urban Oy on konserni, joka kehittää ja operoi kaupunkielämän hankkeita. Konserniin kuuluvat Töölössä sijaitseva Kulttuuritehdas Korjaamo, Rautatientorin Jääpuisto, Kauppatorin vieressä oleva Allas Sea Pool ja elokuussa avautuva kaupunkikeskus Sofia Future Farm. Haemme nyt joukkoomme Junior Controlleria.

JUNIOR CONTROLLER

Työnkuvaan kuuluu ulkoista ja sisäistä laskentatoimea, kassavirtalaskelmia, budjetointia ja konserniraportoinnin kehittämistä. Tehtäviin kuuluu myös myynti- ja ostoreskontran hoito sekä muut kirjanpidon avustavat tehtävät. Kirjanpito ja palkanlaskenta on ulkoistettu, mutta työhön kuuluu lisäksi hallinnollisia tehtäviä.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä näkemystä ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Arvostamme ratkaisukeskeistä ja luovaa lähestymistä asioihin. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä ja osaat arvostaa yhteispeliä. Kommunikoit työasioissa sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin

Toivomme, että olet tarkka, yhteistyökykyinen ja toimit tarvittaessa nopeasti ja joustavasti. Sinulla on kokemusta taloushallinnon järjestelmistä. Omaat hyvät kommunikointitaidot ja sydämesi sykkii kaupunkikulttuurille. 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen ainoassa kaupunkielämän kehittämiseen erikoistuneessa konsernissa, loistavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi kasvuhakuisessa toiminnassamme.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen 19.8.2018 mennessä alla olevan painikkeen kautta. Voit myös soitella ja kysellä työtehtävästä 14.8. numerosta 050 352 0657 / Sari Hautamäki, Business Controller Töölö Urban.