(Poistunut julkaisusta)

Junior Consultant, HR and Sales
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019Työn kuvaus:
  Oletko oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen HR-alasta innostunut tulevaisuuden osaaja tai vastavalmistunut alan opiskelija?  
Etsimme meille ulospäin suuntautunutta ja aktiivista kollegaa Adecco Finland Oy:n Rauman tiimiin! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Haemme palveluhenkistä tiimipelaajaa, joka toimii aktiivisesti ja luontevasti henkilöstön resursointityössä sekä asiakasrajapinnassa. Arvostamme sujuvaa vuorovaikutusosaamista sekä itseohjautuvaa, yhteistyökykyistä ja innokasta otetta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti ja joustavasti dynaamisessa toimintaympäristössä sekä säilytät vakuuttavan ja ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alla. Aikaisempi kokemus rekrytoinnista ja asiakassuhteiden hoitamisesta katsotaan eduksi. Tärkeintä on, että olet innostunut henkilöstöalasta, ihmisten kanssa työskentelystä ja olet todellinen tiimipelaaja.
Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakastapaamiset, hakuviestintä, työhakemusten käsittely ja hakijoiden haastattelut sekä muut monipuoliset toimiston erilaiset tehtävät. Viestit tehokkaasti sidosryhmille koko prosessin ajan ja huolehdit asiakasyrityksissämme työskentelevien Adecco Finlandin työntekijöiden työsopimus- ja työsuhdeasioista sekä perehdyttämisestä Adeccoon.  Tehtäviisi kuuluvat olennaisena osana myös myynnillisten mahdollisuuksien löytäminen sekä uusasiakashankinta. Olet aktiivisesti yhteyksissä asiakasyritysten avainhenkilöihin ja rakennat luottamuksellisia asiakassuhteita. Työkielemme on suomen ohella englanti.
Raumalla sinua ohjaa asiakasorientoitunut ja sydämellä työhönsä suhtautuva tiimi. Työyhteisössämme on innostunut ja tulevaisuuteen suuntaavaa ilmapiiri. Tarjoamme sinulle oivallisen mahdollisuuden luoda uraa HR:n parissa kansainvälisessä organisaatiossa.  
Mikäli tunnistit itsesi hakuilmoituksesta, haethan paikkaa heti tai kuitenkin viimeistään 13.3.2019. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  
Lisätietoja tehtävästä antaa Roosa Lehtonen p. 040-6357833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Junior Consultant, HR and Sales


Sijainti:  RAUMA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma