Junior-consultant (Dynamics 365)
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Microsoft Dynamics 365 -tiimimme etsii Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun Junior-consultant (Dynamics 365) 

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti asiakasprojekteihin, jotka liittyvät Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations -järjestelmään. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tarpeiden kartoitusta, määrittelyä, kouluttamista, järjestelmätoimituksiin liittyvää suunnittelua ja järjestelmän konfigurointia. Toimit tiiviissä yhteistyössä projektipäälliköiden, arkkitehtien ja kollegoiden kanssa. Tehtävänkuvasi tarkentuu oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Tehtävä sopii erinomaisesti vastavalmistuneelle, tai vaikka uralle uutta suuntaa hakevalle tekijälle. Sinulla voi olla tehtävään sopiva koulutus tai työssä hankittua kokemusta.

Toivomme sinulta kokemusta ERP-järjestelmistä. Voit esimerkiksi omata käytännönkokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä tai niiden tietystä prosessista tai osa-alueesta (osto, myynti, varasto, logistiikka, projektihallinta). Arvostamme toimialakohtaista osaamista ja liiketoimintaprosessien ymmärtämistä. Tunnistat mitä tarpeita ja mahdollisuuksia toiminnanohjausjärjestelmä luo yritykselle.

Eduksi katsotaan kokemus projektityöskentelystä.

Henkilönä olet esiintymiskykyinen, utelias ja oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka mukautuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Pystyt priorisoimaan työtehtäviä. Asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on sinulle luontaista ja ensiarvoisen tärkeää. Tehtävä voi edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa sekä sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa.


Miksi Digialle Microsoft-teknologiaosaajiemme joukkoon? 

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet arkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Tukenasi ovat parhaat asiantuntijat ja eri toimialojen monipuolinen osaaminen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Hae tehtävään 30.6.2021 mennessä! 

Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi, osaamisestasi ja mikä sinua kiinnostaa.
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Ossi Kulmala p. +358443387021 / ossi.kulmala@digia.com.


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@digia.com
Sijainti: Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1455042
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere, Turku