Junior Compliance Officer
Aktia Pankki Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

 

Haemme Junior Compliance Officeria Aktia-konsernin osaavaan ja kehittyvään Compliance-toimintoon 31.1.2022 asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Compliance-toiminto on Riskienvalvonnan ja Sisäisen tarkastuksen lisäksi liiketoiminnasta riippumaton valvontatoiminto Aktia-konsernissa, joka raportoi hallitukselle. Compliance-toiminto on osa Risk & Compliance -yksikköä.

Compliance Officer tiedottaa liiketoimintapuolta uudesta sääntelystä, auttaa sääntöjen toimeenpanossa tulkinnoin ja neuvoin sekä valvoo ja arvioi sääntöjen noudattamista konsernissa. Erityistä huomiota kiinnitetään asiakkaansuojaan, markkinakäyttäytymiseen, valvontaan ja toimilupatoimintaan sekä rahanpesuun, talouspakotteisiin ja tietosuojaan.

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Haemme nyt tiimiimme sinua, joka haluat oppia uutta toimimalla tukena ja työparina Compliance ja Data Protection Officereille. Sinulla on energinen asenne ja nautit haasteista, mutta et pelkää myöskään rutiinitöitä. Autat muuta tiimiä esimerkiksi neuvonnassa, koulutuksessa, valvonnassa ja raportoinnissa.

Tunnistatko itsesi? Jos vastasit kyllä, avoin toimemme on oikea juuri sinulle!

Toivottu osaaminen

Toivomme sinulta sopivaa ammatti- tai akateemista koulutusta ja tiettyä finanssialan kokemusta. Työtehtävässä menestyminen edellyttää päättäväistä, systemaattista ja huolellista otetta. Sinulla on halua ja kykyä itsesi haastamiseen tulosten saavuttamiseksi, ja asenteesi ei järky paineen alla. Hallitset riittävällä tasolla ruotsin, suomen ja englannin kielet ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot. Aktian arvot rohkeasti, osaavasti ja yhdessä ohjaavat sinua työnteossa ja ne näkyvät jokapäiväisessä työssäsi! Tämän lisäksi toivomme, että sinulla on hyvät MS Office- ja Forms-taidot.

Tarjoamme sinulle

Huomattavien henkilöstöetujen ja kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme sinulle paljon muutakin. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä compliance-asioihin keskittyvänä asiantuntijana, oppia lisää rahoitusalasta muutoksessa olevassa toimintaympäristössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa työpäiviisi. Työilmapiiri on innostava, eikä Aktiassa tarvitse tehdä töitä yksin. Osaava esimies ja sekä omistautuneet että mukavat kollegat neuvovat ja sparraavat kaikissa tilanteissa. Tiesithän että Aktiassa puhutaan sekä suomea että ruotsia, joten voit parantaa kielitaitoasi päivittäin!

Toimintaamme, käytöstämme ja asenteitamme kaikissa tilanteissa ohjaavat Aktian arvot rohkeasti, osaavasti ja yhdessä. Nämä arvot ovat merkittävässä osassa siinä, miten työskentelemme nyt ja tulevaisuudessa.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko?

Lisää tietoa tehtävästä tai Aktiassa työskentelystä antaa Chief Compliance Officer Marika Hollmén 050 364 7193 tai marika.hollmen@aktia.fi. Saat hänet parhaiten kiinni sähköpostitse tai jättämällä soittopyynnön. Huomioi, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostilla.

Hakuaika päättyy 18.5.2021.

Hakemus kannattaa lähettää mahdollisimman pian, sillä alamme käsitellä hakemuksia ja ottaa yhteyttä sopiviin ehdokkaisiin jo hakuaikana!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452275
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki