(Poistunut julkaisusta)

Junior Compliance Manager
Foodora

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

"Mahtava työkulttuuri, joka tukee omaa oppimista ja itsensä kehittämistä." Henkilöstökysely 05/2020. Meillä ei ole väliä tuletko töihin kauluspaidassa vai hupparissa, kunhan tulet omana itsenäsi!

Meillä pääset mukaan nopeatempoiseen ja kunnianhimoiseen työskentelykulttuuriin. Tehokkaan työskentelyn vastapainoksi tarvitsemme hauskanpitoa: lounas syödään porukassa ja kahvitauon sijaan voit rentoutua työkaverisi kanssa bilismatsin merkeissä.

Meillä saat maukkaita etuja brändiltämme foodoralta sekä muita loistavia työntekijäetuja, kuten esimerkiksi säännölliset Team Eventit, aamiaiset sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun. Töitä saat tehdä vapaasti niin kotona kuin toimistolla, mikä itsestäsi tuntuu parhaimmalta. Meille on erityisen tärkeää pitää omistamme huolta, joten olemme lisäksi vakuuttaneet työntekijämme ylimääräisellä Fennian sairauskuluvakuutuksella sekä vapaa-ajan matka- ja matkatavaravakuutuksella. Tuemme myös jokaisen työntekijän oppimista ja urakehitystä. Onko sinun tarinasi seuraava?

Etsimme nyt Pasilan uudenkarhealle toimistollemme Jr. Compliance Manageria rakentamaan kanssamme entistäkin parempaa ruoan kotiinkuljetusta foodoralle! 

Osaavaan operations-tiimiimme kuuluvat tuleva esimiehesi sekä kahdeksan muuta supersankaria. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myös muiden tiimiemme, kuten HR:n ja Dispatching-osaston kanssa. Tiimin tärkein tehtävä on foodoran lähettikumppanikannan ylläpito sekä kuljetusnopeuden ja palvelun laadun optimointi. Lähettikumppaneita meillä on yhteensä useita satoja ja kasvamme koko ajan suuremmaksi! 

 

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa:

 • Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Communications & Compliance Managerin kanssa, kehittäen strategiaa ja prosesseja, luodaksesi aina vain parempia suhteita lähettikumppaneidemme kanssa

 • Tuet lähettikumppanikantaamme työtehtäviin ja kumppanuuteen liittyvissä asioissa: viestit ja ohjeistat heitä tehokkaasti sähköpostin välityksellä

 • Seuraat tarkasti lähettikumppaneidemme työtä ja reagoit ennakoivalla otteella mahdollisiin trendeihin kentällä

 • Ratkaiset complianceen liittyvät tilanteet ja osaat kääntää erilaiset haasteet voitoksi - sekä yksilö että koko kuljettajakannan tasolla

 • Tarjoamme osaamisen karttuessa mahdollisuuden saada vastuullesi isompia kokonaisuuksia omalla tehtäväalueellasi

Tässä tehtävässä sinua auttavat menestymään:

 • Erinomaiset ammatilliset kommunikointi- ja viestintätaidot

 • Ratkaisukeskeisyys ja analyyttinen tapa työskennellä

 • Kokemus rakentavan ja kehittävän palautteen antamisesta

 • Oma-aloitteisuus, asiakaspalveluhenkisyys sekä kykyä toimia hektisenäkin aikana

 • Erinomainen kirjallinen ja suullinen englannin sekä suomen kielen taito

 • Hyvät tietotekniset taidot

 

Työ vaatii jatkuvaa seurantaa ja nopeaa reagointia dynaamisessa ympäristössä, joka koostuu satojen lähettikumppaneiden tarpeista. Toivomme, että olet luontainen tiimipelaaja ja taitava ongelmanratkaisija. Tässä tehtävässä voi menestyä hyvin monenlaisella työtaustalla!

Tulevat kollegasi odottavat sinua, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian ”Lähetä hakemus” -linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan supersankarin löydyttyä.