Junior Cloud-osaaja
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019
Etsimme Junior Cloud-osaajaa Helsingin keskustaan. Contribyte ei todellakaan tarjoa näköalapaikkaa IT-alalle, vaan upean näköalapaikan Kamppiin, ja lisäksi pääset IT-alan ihailun sijaan suoraan sen keskiöön - tuotekehityksen automatisointiin. Contribyte tarjoaa ketterät työkalut ja -menetelmät, kiehtovat urakehitysmahdollisuudet sekä rennon avoimen työympäristön!
KUVAUS
Tehtävänäsi on huolehtia Cloud- ympäristöjen pystyttämisestä ja optimoinnista sekä Atlassian työkalujen kehityksestä- ja ylläpidosta. Tehtävässä toimit asiakkaiden kanssa yhteistyössä ja halutessasi työnkuvasi voi sisältää myös koulutusten pitämisestä ja asiakaskäyntejä.

Tarjoamme


* Tehtävässä pääset osaksi pientä tiimiä, jossa on mukana sekä senior- että junior -tason tekijöitä
* Tilaisuuden aloittelevalle tekijälle päästä kehittymään perehdytyksen ja avoimen ilmapiirin saattelemana varmaksi ammattilaiseksi
* Monipuoliset näkymät tulevaisuuden urapolkua ajatellen: omien kykyjesi, kiinnostuksesi ja kehityksesi pohjalta ovat mahdollisuudet laajat aina konsultiksi saakka
* Avoimen ja rennon työympäristön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä!
TYÖNKUVA

* Atlassian työkalujen kehitys- ja ylläpitotehtävät
* Cloud-ympäristöjen pystyttäminen ja optimointi
* Asiakkaiden kanssa yhdessä toimiminen
* Scriptaus
* Halutessasi esimerkiksi koulutusten pitäminen ja asiakaskäynnit

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Meille tärkeintä ei ole kokemuksesi määrä työvuosissa, vaan motivaatiosi ja halusi oppia alan tulevaisuuden osaajaksi. Toivomme sinulla olevan taustaa pilviympäristöistä työn, harrastuneisuuden, koulun tai projektien myötä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus ja/tai alan harrastuneisuutta
* Osaamista pilviympäristöstä
* Ymmärrystä tietokannoista, palvelimen ylläpidosta ja tietoturvasta
* Erinomainen ongelmanratkaisukyky sekä tiimityöskentelytaidot
* Kova motivaatio oppia ja kehittyä
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito


Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista, kuten Pythonista tai Javasta. Myös Jira-, Confluence- tai Linux-osaaminen nähdään etuina.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Vastuullinen
* Asiakaspalveluhenkinen
* Hyvä tiimipelaaja


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, tavoitteena rekrytoituminen vakituiseen työsuhteeseen
* Sijainti: Helsinki, Kamppi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Contribyten puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Contribyte kehittää asiakkailleen erilaisia tuote- ja palvelukehitystä tehostavia ratkaisuja sekä auttaa menetelmä- ja työkaluriippumattomasti organisaatioita tuottamaan enemmän arvodigitaalisilla tuotteilla ja palveluilla. Contribyten arvot ovat läpinäkyvyys, autenttisuus ja oma-aloitteinen vastuullisuus.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265926
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki