Junior Cloud Advisor, Azure
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019
Onko kiinnostuksen kohteesi pilvipalvelut ja niiden kehittäminen nyt ja tulevaisuudessa? Fujitsulla pääset mukaan mielenkiintoisiin asiakascaseihin toimimaan liiketoiminnan ja IT:n rajapintaan tukien myyntiä ja palvelupäälliköitä heidän työssään. Annat näkemyksesi, miten ratkaisut tulisi toteuttaa ottaen huomioon toiminnan varmistamisen ja turvallisuuteen liittyvät näkökulmat. Mikäli tämä kuulostaa sinulle mielenkiintoiselta työmahdollisuudelta, haethan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior Cloud Advisoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Fujitsulla.
TYÖNKUVA
Tehtävässä työskentelet Fujitsun asiakkaiden hankkeissa asiantuntijana julkisten pilvipalveluiden ratkaisujen suunnittelu- ja toteutustehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden nykyisten ympäristöjen haltuunottoa, pilvimigraatiopolkujen suunnittelua sekä teknisiä toteutustehtäviä. Tämä käytännössä tarkoittaa asiakascaseissa mukana oloa; ymmärrät serveripuolesta ja Azuren alustoista sekä Azuren lisensioinnista. Mietit, mitä mahdollisuuksia alustalla on asiakkaalle ja miten tekemäsi ratkaisut vaikuttavat toteutukseen. Tuet toimillasi tarvittaessa myyjiä sekä palvelupäälliköitä heidän myyntiponnisteluissaan.

Tulet tekemään kapasiteettisuunnittelua ja kustannuslaskelmia sekä vertailua erilaisten vaihtoehtojen välillä. Tiedostat tarpeen joustavaan skaalautumiseen sekä toiminnan varmistamiseen ja turvallisuuteen liittyvät näkökulmat.

Fujitsun työyhteisö muodostuu kokeneista osaajista, joiden kanssa pääset verkostoitumaan, sekä kehittämään osaamistasi niin asiakashankkeissa kuin osaajayhteisöissä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Toivomme aikaisempaa kokemusta Azuresta sekä tiedät, mitä konspetit IaaS ja Paas tarkoittavat. Tämän lisäksi toivomme:


* Käytännön osaamista Linux- ja/tai Windows-pohjaisten järjestelmien hallinnoinnista pilvessä tai virtuaaliympäristössä
* Tuntemusta tietoliikenteen perusteista
* Englannin ja suomen kielen sujuvaa taitoa
* Teknistä dokumentointitaitoa


Eduksi katsotaan aikaisempi AWS osaaminen ja aikaisempi myynnillinen kokemus
MUUTA TIETOA
Fujitsu Finland on Suomen kolmanneksi suurin tietotekniikan palvelu- ja laitetoimittaja, jonka tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ICT-ratkaisuja ja -palveluja. Suomessa Fujitsulla työskentelee noin 2500työntekijää.

Kansainvälisesti Fujitsu työllistää yli 155 000 palvelu- ja järjestelmäosaajaa 70 maassa. Vuonna 1935 perustetun kansainvälisen konsernin pääkonttori on Tokiossa. Fujitsu tavoittelee kaikessa toiminnassaan vastuullisuutta ja konsernin visio on ihmiskeskeinen älykäs yhteiskunta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256688
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki