(Poistunut julkaisusta)

Junior Clothing Designer asiakkaallemme Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Etsitkö mielenkiintoista starttia suunnittelijan urallesi?


Haemme nyt italialaiselle asiakkaallemme Junior Clothing Designeria Helsinkiin kokoaikaiseen työsuhteeseen lokakuulta alkaen. Tehtävä sopii hyvin uransa alkuvaiheessa olevalle suunnittelijalle, joka haluaa kehittyä muotisuunnittelun osaajaksi italialaisessa opissa! Työpaikka sijaitsee Helsingissä, mutta työn aloitukseen liittyy kuukauden koulutusjakso Italian Perugiassa! Kaivathan siis passisi valmiiksi ja luet lisää, mikäli kiinnostuit. Andiamo!


Asiakkaamme on vaatesuunnitteluun ja sisustustaiteeseen erikoistunut italialainen yritys, joka on osa laajempaa emoyhtiötä. Yritys laajentaa nyt ensikertaa toimintaansa Suomeen ja aukaisee syksyllä Helsinkiin oman liikkeensä sekä tukikohtansa Suomessa työskenteleville osaajilleen. Tehtävään valittava henkilö tulee työskentelemään vaatesuunnittelun tehtävissä osana liikkeen osaavaa tiimiä. Liikkeessä vastataan asiakkaiden uniikkeihin vaatetus- ja sisustustoiveisiin ja suunnitellaan mittatilaustöinä asiakkaiden toiveiden mukaisia vaatteita ja sisustusesineitä, jotka lopulta valmistetaan italialaisella ammattitaidolla Italiassa.


Toivomme valittavalta henkilöltä sopivaa tutkintoa muotoilu-, tekstiili- tai taidealalta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä mahdollisuutta sitoutua syyskuussa kuukauden kestävään ennalta kustannettuun koulutusjaksoon Italiassa. Junior Clothing Designerilla ei kuitenkaan tarvitse olla aiempaa työkokemusta alan tehtävistä, sillä asiakkaamme haluaa hioa lopulliset timanttinsa kouluttaen työntekijänsä tehtävään ja yrityksen toimintatapoihin. Lisäksi asiakaslähtöisyydestä, kiinnostuksesta alaan ja rohkeasta asenteesta on tässä tehtävässä erityisesti hyötyä.


Tarjoamme valittavalle henkilölle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittymään alansa ammattilaiseksi osaavassa opissa Italiassa, luovan työn mielenkiintoisessa ympäristössä, tehtävään sopivan kuukausipalkkauksen ja ikimuistoisen startin suunnittelijan uralle!


Kiinnostuitko? Va bene! Hakemuksesi tehtävään voit lähettää Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si ja palkkatoiveesi. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 21.7.2019, sillä käymme hakijoita läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Adeccon Junior HR Consultant Minni Hurme, minni.hurme@adecco.fi, 040 544 7350.