(Poistunut julkaisusta)

Junior Business Development Manager
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

IT-alalla on käynnissä kiivas ja kompleksinen taistelu osaajista. Barona IT tekee tuosta taistelusta helppoa paitsi yksilöille, myös yrityksille. Kehitämme asiakasyritystemme liiketoimintaa löytämällä osaajia digi- ja kehitysprojekteihin sekä pitkiin työsuhteisiin. Samaan aikaan kohtaamme yksittäiset osaajat yksilöinä ja tarjoamme verkostostamme juuri heille kiinnostavia työtehtäviä.

Avainrooliin

Etsimme nyt joukkoomme uutta vahvistusta avaamaan ovia ja löytämään mahdollisuuksia digiliiketoimintamme kasvulle. Tulet auttamaan asiakkaitamme kehittämään digitekemisen kyvykkyyksiä löytämällä sopivimmat osaajat verkostoistamme asiakkaiden digihankkeisiin. Et kuitenkaan ole rekrytointikonsultti vaan vastuusi on nimenomaan sopivien projektien ja osaajatarpeiden tunnistamisessa sekä ratkaisuiden rakentaminen näihin.

Pääset ainutlaatuiseen rooliin, jossa sinulla on pääsy maan kattavimpaan IT osaajien verkostoon ja saat olla mahdollistamassa yksilöiden unelmia sekä asiakkaidemme menestystarinoita. Tässä tehtävässä saat takuulla oppia uutta ja haastaa itsesi päivittäin. Lisätietoja meistä ja siitä mitä teemme näet mm. sivuiltamme tämän linkin takaa.

Mitä me odotamme ja tarjoamme?

Jotta pärjäät ja itse viihdyt tehtävässä, tulee sinulla olla näkemystä – ja rohkeutta tuoda se esiin. Tehtävässä et voi odotella toimeksiantoja, vaan sinun tulee aktiivisesti itse etsiä mahdollisuuksia ja miettiä, miten ratkaiset asiakkaiden liiketoiminnallisia haasteita. Mutta ei huolta, tiimipelaajien joukossa et jää haasteissa yksin!

3+1 asiaa, joilla onnistut nappaamaan tämän työn

  • Sinulla on kokemusta digiprojekteista
  • Sinulla draivia verkostoitua niin IT alan ammattilaisten keskuudessa kuin Baronan sisällä
  • Olet vahvasti myynnillinen ja sinulla on tästä jotain näyttöjä
  • Omaat Brave Do - asenteen

Työkokemusvuosien määrää tärkeämpää on halusi oppia uutta ja kehittyä. Saat vahvan tuen tekemiseen ja uuden oppimiseen liiketoiminnalta sekä tulevalta tiimiltäsi.

Monipuolisen työnkuvan lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä kehittymismahdollisuudet voimakkaasti kasvavassa yritysyhteisössä.

Kysy lisää tehtävästä Henriltä (040 541 9909, henri.pynnonen(at)barona.fi) ma 14.1 klo 16-17, pe 18.1 klo 8.30-9.30 tai ti 22.1. klo 16.30-17.30 tai laita hakemusta suoraan tulemaan.