Junior Business Controller
L&T Teollisuuspalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2021

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Teollisuuspalvelut tuottaa ja kehittää kiertotalousratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jatkuva kehitys vaatii tukivoimia ja nyt etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen toimintamalliprojektin ajalle

 

JUNIOR BUSINESS CONTROLLERIA

 

vahvistamaan sisäisen laskennan toimintojamme. Pääasialliset tehtäväsi koostuvat L&T Teollisuuspalveluiden sisäisen laskennan business controlling-toiminnoista ja pääset tutustumaan laajasti sisäisen laskennan eri prosesseihin tuloksen oikeellisuuteen, ennustamiseen ja budjetointiin sekä raportointiin liittyen. Teet työtä aktiivisesti yhdessä eri liiketoiminta-alueiden edustajien kanssa ja autat ja ohjaat heitä talouteen liittyvissä asioissa. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa (ammattikorkeakoulu/yliopisto) ja/tai jo jonkin verran työkokemusta talouden tehtävistä kerryttänyt osaaja, joka innostuu numeroista eikä pelästy vaihtelevia tilanteita ja tehtäviä. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti, joten ensisijainen työpisteesi voi sijaita niin Uudellamaalla kuin vaikka Jyväskylässäkin. Matkustusvalmiutta edellytämme tarpeiden mukaan ja kaikkein tärkein ominaisuutesi on reipas asenne ja toimeen tarttuminen!

 

Emme edellytä, että osaat jo kaiken, mutta Excel-taitojesi tulee olla perustaitoja paremmat; pivot-osaamisesta on ehdotonta hyötyä. Tulet käyttämään myös eri toiminnanohjausjärjestelmiä sekä raportointityökaluja; kokemuksesi mukaan voit toimia myös järjestelmien talouden pääkäyttäjätehtävissä ja osallistua eri järjestelmähankkeisiin. Tehtäviin saat kattavan perehdytyksen ja tuki löytyy perehdytyksen jälkeenkin vähintään puhelimen päästä.

 

Työn tekeminen meillä on kivaa ja porukkamme koostuu kierolla(kin) huumorintajulla varustetuista moniosaajista. Työnantajana tarjoamme kattavat työterveyspalvelut ja sairauskassan jäsenyyden sekä erilaisia henkilökuntakerhoja tukemaan myös vapaa-ajan toimintaa. Suuri konserni mahdollistaa kehittymisen vaativampiin työtehtäviin ja monipuolisiin uramahdollisuuksiin myös tulevaisuudessa.

 

Haethan tehtävää pikaisesti, kuitenkin viimeistään 20.4.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2021 ja tehtävä on alkuun määräaikainen 30.6.2022 saakka. Lisätietoja tehtävästä antaa Business Controller Tiia Tiltti p. 046 920 4354 ma 12.4. klo 14-16 ja ti 13.4. klo 12-14 tai sähköpostitse tiia.tiltti@lassila-tikanoja.fi.

 

OIemme huomisella töissä – tule mukaan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440435
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Tiltti (offre34964393.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 046 920 4354
  • Sijainti: Helsinki