(Poistunut julkaisusta)

Junior Business Controller
Delta Motor Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Haemme innokasta ja kehittymishaluista asiantuntijaa automyynnin Junior Business Controllerin tehtävään. Toimit liiketoiminnan strategisena kumppanina ja sparraajana, päävastuualueisiisi kuuluu muun muassa automyyjien provisiolaskenta, kateanalyysit, avustus varaston kontrolloinnissa sekä laskentatuki moninaisissa autoliiketoiminnan analyyseissä. Tehtävässäsi vastaat sisäisen laskennan vetäjälle.

 

Etsimme korkeakoulututkinnon omaavaa henkilöä, jolta löytyy muutaman vuoden kokemus sisäisen tai ulkoisen laskennan tehtävistä. Pidät numeroiden kanssa työskentelystä, olet analyyttinen ja halukas kehittämään osaamisesi raudanlujaksi. Excel-taitosi ovat jo hyvällä tasolla ja työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä. Olet oma-aloitteinen, hahmotat kokonaisuuksia ja viet asiat määrätietoisesti päätökseen.

 

Tarjoamme sinulle paikan kovalla vauhdilla kehittyvässä organisaatiossa murroksessa olevalla toimialalla. Olemme nuorekas yhteisö, jossa työt tehdään ammattimaisesti mutta hyvässä hengessä.

 

Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.10.2020 mennessä tästä linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Business Controlling and Development Mika Tuohimäki puh. 040 506 8322. Haastattelemme jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.