(Poistunut julkaisusta)

Junior Business Controller
Finnlines Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Oletko kiinnostunut sekä liiketoiminnasta että numeroista sen taustalla? Haemme nyt konsernimme controlling -tiimiin vahvistusta Junior Business Controller -tehtävään. Pääkonttorimme on Vuosaaren satamassa Helsingissä.

Voit olla vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva sekä sinulla on mahdollisesti jo 1-2 vuotta kokemusta sisäisestä laskennasta tai controller-tehtävistä, mutta ennen kaikkea olet kehityskykyinen ja asenteeltasi aktiivinen, jolla on kykyä tarttua asioihin.

Tässä työssä pääset kehittymään sisäisen laskennan osaajana sekä saat erinomaisen ponnahduslaudan urallesi merkittävältä ja kiinnostavalta toimialalta. Tulet toimimaan osana controlling-tiimiämme, vastuualueenasi matkustajaliikenteemme.

Monipuoliset työtehtävät koostuvat seuraavista osa-alueista:

 • matkustajaliikenteen controlling -tehtävät
 • viikko-, kuukausi-, kvartaali- ja vuosiraportointi
 • budjetointi- ja ennusteprosesseihin osallistuminen
 • kannattavuuslaskelmat, hinnoittelu ja muut johtoa tukevat analyysit
 • avaintunnuslukujen analysointi ja johtopäätösten teko niiden avulla
   

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä konsernissa ja Suomen suurimmassa varustamossa. Tulet osaksi nuorekasta ja asiantuntevaa tiimiä ja pääset syventymään sisäisen laskennan mielenkiintoisiin tehtäviin. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi ja syventyä kansainvälisen konsernin liiketoimintaan. Finnlinesin toiminta osana Grimaldi-konsernia on pitkäjänteistä ja mahdollistaa vakaan taloudellisen aseman.


Odotamme sinulta:

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet aidosti kiinnostunut liiketoiminnan syy-seuraussuhteiden ymmärtämisestä ja olet motivoitunut oppimaan uutta. Olet valmis itsenäiseen työskentelyyn, suhtaudut työhösi innostuneesti sekä haluat ymmärtää lukuja liiketoiminnan taustalla. Olet määrätietoinen ja kehityshaluinen – haluat kehittää sekä itseäsi että työssäsi toimintatapoja ja prosesseja.

Odotamme sinulta löytyvän seuraavia vahvuuksia ja ominaisuuksia:

 • Soveltuva koulutustausta (esimerkiksi tradenomi tai KTM)
 • 1-2 vuoden työkokemus sisäisen laskennan tehtävistä
 • Taloushallinnon tietojärjestelmien vahva osaaminen ja erinomaiset Excel-taidot
 • Kiinnostus hyödyntää BI-työkaluja raportoinnissa
 • Innostus numeroihin ja liiketoiminnan analysointiin sekä kyky johtopäätösten tekemiseen
   

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi aitoa halua omaksua liiketoimintamme periaatteet. Arvostamme myös analyyttista työotetta, hyvää paineensietokykyä ja kykyä viestiä vaikuttavasti erilaisissa tilanteissa. Konsernimme raportointikieli on englanti, joten odotamme sinulta myös erinomaista englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.
 

Innostuitko?

Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi koko ajan, ja sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Business Controller Sanna Simpanen-Mäenpää, puh. 050 565 4431, maanantaina 10.8. klo 13-14 ja keskiviikkona 12.8. klo 15-16. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 16.8.2020 oheisen linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi milloin olet valmis aloittamaan.

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kotisivumme 
LinkedIn 
Twitter