(Poistunut julkaisusta)

Junior Business Controller
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020
Etsimme rakennusalasta kiinnostunutta Junior Business Controlleria asiakasyrityksellemme Veljekset Nuutinen Oy:lle. Tässä roolissa pääset mukaan pieneen ja moniammatilliseen tiimiin, jossa työskentelet erilaisten saneerausprojektien kustannusten seurannan parissa. Pienessä ja tiiviissä työyhteisössä pääset lisäksi osallistumaan monipuolisesti muun muassa henkilöstöpuolen tehtäviin sekä sisäisiin tarkastuksiin. Mikäli olet uraasi aloittava talouspuolen ammattilainen ja haluat haastaa itseäsi monipuolisessa ja vastuullisessa roolissa, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tässä roolissa pääset työskentelemään erilaisissa projekteissa talouden ja rakennusprojektien rajapinnassa. Tehtävä painottuu korjausrakennusliikkeen projektien seurantaan, budjetointiin ja osatuloutuksiin. Työnkuvasi on hyvin monipuolinen, ja tarjoaakin siksi erinomaisen mahdollisuuden kasvattaa asiantuntijuuttasi.

Tarjoamme


* Erittäin hyvät etenemismahdollisuudet sekä laajan työnkuvan rakennusalalla
* Moniammatillisen ja tiiviin työyhteisön
* Hienon mahdollisuuden oppia rakennusalasta

TYÖNKUVA

* Projektien kustannusseuranta, budjetointi ja litterointi
* Kustannuslaskelmien teko ja seuranta
* Projektien ennusteet ja osatuloutukset
* Maksuerien laskuttaminen
* Vakuuksien haku, ottaminen ja seuranta työmailla
* Raportointi
* Ulkoisen tilitoimiston yhteyshenkilönä toimiminen
* Henkilöstöasioissa avustaminen
* Sisäiset tarkastukset

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus, esim. rahoitus tai taloushallinto (AMK/Yliopisto)
* Erinomainen ymmärrys taloushallinnosta
* Kiinnostus rakennusalaa kohtaan
* Vahvat vuorovaikutustaidot
* Hyvät tietotekniset valmiudet, erityisesti Excel
* Sujuva suomen kielen osaaminen ja hyvä englannin kielen taito


Voit olla opinnoissasi joko valmistunut tai opintojen loppusuoralla. Arvostamme aiempaa kokemustasi enemmän asennetta ja halua kehittyä ja oppia uutta. Kommunikoit eri sidosryhmien kanssa, joten sinulle tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on kiinnostusta tehdä myös muuta raportointia, kuten investointilaskelmia ja olet kiinnostunut myös henkilöstöasioista.

Etsimämme henkilö on:


* Joustava
* Itsenäinen
* Huolellinen


Muuta tietoa

Aloitus: Heti (elokuu 2020)

Kesto: Vakituinen työsuhde, rekrytointi suoraan asiakasyritykseen

Sijainti: Ormuspellontie 14, 00700 Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Veljekset Nuutinen Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Veljekset Nuutinen on kiinteistö- ja huoneistosaneerausten vastuullinen ammattilainen. Toimimme projekteissa pääurakoitsijana sekä palvelemme yrityksiä ja taloyhtiöitä. Meiltä saatte myös monipuolisesti tuotteita ja palveluita kotien keittiöihin, kylpyhuoneisiin, vaatehuoneisiin, eteisiin ja muihin säilytyskalusteisiin liittyen.