(Poistunut julkaisusta)

Junior Business Controller, Fortum
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020
Haluatko päästä oppimaan uutta kansainvälisessä ja maineikkaassa energia-alan yrityksessä? Etsimme nyt analyyttistä ja rohkeaa Junior Business Controlleria Fortumille. Tehtävässä pääset monipuoliseen rooliin niin erilaisten projektien kuin päivittäisten rutiinienkin pariin. Mikäli olet numerotarkka, hyvät yhteistyötaidot omaava, sekä sinulla on kiinnostus päästä syventämään osaamistasi Controllerin tehtävissä, hae paikkaa! Työ alkaa mahdollisimman pian.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Fortumin Recycling and Waste Solutions liiketoiminnan parissa. Tehtävässä työskentelet sisäisen- ja ulkoisen laskennan parissa, osallistut erilaisiin projekteihin ja tuet liiketoimintaa talousasioissa. Olet tukemassa ennusteiden ja muiden laskelmien teossa, analysoit ja valmistelet lukuja sekä työskentelet myös taloushallinnon rutiininomaisempien tehtävien parissa. Pääset osaksi mielenkiintoista organisaatiomuutosta, ja tehtävän muotoutuessa myös työtehtävät saattavat hieman muuttua, mutta mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät ovat taattuja!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisessa ympäristössä
* Monipuoliset työtehtävät ja osaavan tiimin tuen
* Tilaisuuden päästä työskentelemään suureen kotimaiseen pörssiyhtiöön

TYÖNKUVA
Työtehtäväsi muodostuvat mm. seuraavista kokonaisuuksista:
* Sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävät
* Liiketoiminnan ja myyntiorganisaation tukeminen
* Taloushallinnon ja raportoinnin päivittäiset tehtävät
* Ennusteissa ja laskelmissa avustaminen
* Projektiluontoiset tehtäväkokonaisuudet
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, joka ei pelkää haasteita vaan uskaltaa ja haluaa päästä kehittymään. Toivomme sinulta jo jotakin aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä, esimerkiksi kesätöiden parista. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin, ja sinulla on rohkea ja periksiantamaton asenne. Hyvät tietotekniset taidot nähdään eduksi tehtävässä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vuoden loppuun asti
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Fortumin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja. Lue lisää Fortumista täältä.