(Poistunut julkaisusta)

Junior Business Analyst
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Haemme IT-alan konsultointiratkaisuja tarjoavalle asiakkaallemme useampia Junior Business Analyytikkoja määräaikaiseen projektiin pohjoismaisen pankkialan finanssipalvelukonserniin.

Nyt sinulla on upea mahdollisuus päästä osaksi mielenkiintoisia pankkialan projekteja, arvostetussa kansainvälisessä organisaatiossa! Tulet tekemään töitä yrityksessä, jossa panostetaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin, tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen, digitaalisiin järjestelmiin ja prosessien optimointiin.

Tehtävä on kokoaikainen ja kestää 28.2.2020 saakka. Työpaikka sijaitsee Helsingissä ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Mitä odotamme sinulta?


• Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
• Tehtävään soveltuvaa, vähintään korkeakoulutasoista tutkintoa
• Ymmärrystä mikro- ja makrotaloustieteen mekanismeista
• Ymmärrystä Basel III -säännöksistä ja CRD IV -direktiivistä

Eduksesi katsotaan myös SQL- ja SAS-osaaminen. Lisäksi sinulle on hyötyä, mikäli tiedät mitä SHS-G, FINREP ja KOIA tarkoittavat.

Arvostamme kovasti kiinnostustasi pankki- ja rahoitusalaa kohtaan.

Lisätiedot ja hakeminen


Tehtävässä tulet työllistymään Temp-Teamin palvelukseen, mutta työpaikka sijaitsee asiakasyrityksemme tiloissa. Käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Junior Business Analyst. Hae tehtävää pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Toivomme, että liität hakemukseesi ENGLANNINKIELISEN ansioluettelosi. Liitetiedostoihin voit myös liittää englanninkielisen hakemuskirjeesi.