(Poistunut julkaisusta)

Junior Business Analyst
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018
Haemme IT-alan konsultointiratkaisuja tarjoavalle asiakkaallemme useampia

JUNIOR BUSINESS ANALYYTIKKOA

määräaikaiseen projektiin pohjoismaisen pankkialan finanssipalvelukonserniin.


Nyt sinulla on upea mahdollisuus kick-startata urasi mielenkiintoisessa pankkialan projektissa, arvostetussa kansainvälisessä organisaatiossa! Tulet tekemään töitä yrityksessä, jossa panostetaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin, tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen, digitaalisiin järjestelmiin ja prosessien optimointiin. Sinua odottaa innostunut tiimi, jonka tavoitteena on jatkaa digitalisaation luomien mahdollisuuksien hyödyntämistä liiketoimintaprosessien kehittämisessä.


Tehtävän kuvaus

Tässä operatiivisessa roolissa tehtävänäsi on hakea tietoa IT-tietojärjestelmistä sekä muista asiakirjoista ja tiedostoista. Toimit itsenäisesti yhteistyössä projektipäällikön, pk-yritysten sekä liiketoiminta-alueiden kanssa löytääksesi tarvittavat tiedot. Työssäsi analysoit kokonaisuuksia, jäsentelet asioita ja täsmennät dataa. Excel-ohjelman käyttö ei myöskään hämmennä sinua, vaan dokumentoit tietoa taulukoihin sujuvasti. Lisäksi olet tarkka ja varmistat datan laadun sekä sen, että myöhemmin tarvittava tieto löytyy kerätystä datasta.

Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.1.2019 asti. Työpaikka sijaitsee Helsingissä ja työ alkaa mahdollisimman pian.


Mitä odotamme?

Oma-aloitteisena, tarkkana ja analyyttisenä ihmisenä olet kiinnostunut numeroiden kanssa työskentelystä. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään ammattikorkeakoulututkintoa ja ymmärrät mikro- ja makrotaloustieteen mekanismeja. Lisäksi toivomme sinulta erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tämä tehtävä on sinua varten, jos olet opintojesi loppusuoralla tai vastavalmistunut. Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi, mikäli olet innokas urasi aloittaja, mutta myös, jos olet jo ehtinyt kerryttää työkokemusta opintojesi ohella tai valmistumisesi jälkeen.

Lisäksi arvostamme kovasti kiinnostustasi pankki- ja rahoitusalaa kohtaan.


Lisätiedot ja hakeminen

Tehtävässä tulet työllistymään Temp-Teamin palvelukseen, mutta työpaikka sijaitsee asiakasyrityksemme tiloissa. Käy jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Junior Business Analyst (ID 5996).

Toivomme, että liität hakemukseesi ENGLANNINKIELISEN ansioluettelosi. Liitetiedostoihin voit myös liittää englanninkielisen hakemuskirjeesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Temp-Teamin HR-konsultti Anna-Greta Marttila puh. 045 127 9543 tai anna-greta.marttila@temp-team.fi.