(Poistunut julkaisusta)

Junior Business Analyst, kokoaikainen, Havator Group Oy, Turku
Havator Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020
Oletko kehittämisorientoitunut sisukas tiimityöskentelijä? Palatko halusta päästä syventämään analytiikkaosaamistasi? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior Business Analyst!

Etsimme sinua 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Havator Group Oy:lle, motivoitunutta ja proaktiivista Junior Business Analystia. Voit työskennellä missä tahansa Havatorin toimipisteessä, mikä sinulle sopisi parhaiten. Havatorin toimipisteet löydät osoitteesta www.havator.fi. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja tulet työllistymään siihen Studentworkin kautta.

Junior Business Analystin tehtävässä vastaat omalta osaltasi raportoinnin, BI:n ja analytiikan osaamisen rakentamisesta, kehittämisestä ja ylläpidosta yhteystyössä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävänkuvaan sisältyy myös mm. organisaation tukeminen erilaisissa analysointitehtävissä, BI-datamallien kehittäminen ja ylläpito, analyysityökalujen kehittäminen sekä ERP-kehitysprojektiin osallistuminen raportoinnin näkökulmasta.

Havator Oy on vuonna 1956 perustettu nostopalveluita, erikoiskuljetuksia ja raskassiirtopalveluita tarjoava yritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Tavoitteemme on olla aina kehityksen kärjessä, viedä tapaa tehdä asioita eteenpäin turvallisuutta ja tehokkuutta kehittäen, toimialan perinteitä unohtamatta.

Lisätietoja yrityksestä: https://havator.fi

Pääasialliset tehtävät
  • Sisäisen raportoinnin, BI:n ja analytiikan kehittäminen ja ylläpito
  • Organisaation tukeminen erilaisissa analysointitehtävissä
  • BI-datamallien kehittäminen ja ylläpito
  • Analyysityökalujen kehittäminen
  • ERP-kehitysprojektiin osallistuminen raportoinnin näkökulmasta 
Odotamme sinulta 
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta raportointityökaluista (esim. PowerBI) sekä SQL-tietokannoista
  • Reipasta asennetta ja erinomaisia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Proaktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • Hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi mielenkiintoista kansainvälistä yritystä, jossa on erinomaiset etenemismahdollisuudet, ammattitaitoinen ja kannustava työyhteisö sekä avoin työkulttuuri.

Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.9.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta.