(Poistunut julkaisusta)

Junior Broker Corporate Bonds, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

JOOL Markets AS on pohjoismaiden yritysobligaatiomarkkinoiden markkinajohtaja 30-200 miljoonan Ruotsin kruunun segmentissä. JOOL Markets yhdistää kasvurahoituksen tarpeessa olevia yrityksiä vakavaraisiin sijoittajiin ja instituutioihin. Yritys on avannut sivuliikkeen Helsingin Pohjois-Esplanadille vuoden alussa.

Haemme nyt sinua, aktiivinen ja aikaansaava myynnin ammattilainen osaksi asiakasyrityksemme Junior Broker-tiimiä Helsinkiin. Tarjoamme sinulle haasteellisen työn rahoitusalan muuttuvassa ja mielenkiintoisessa maailmassa.

Tehtävän kuvaus

Junior Brokerin tehtävässä toimit osana yrityksen myyntitiimiä ja pääset samalla tutustumaan rahoitusmarkkinaan. Alkuun soitat myyntipuheluita potentiaalisille asiakkaille ja vähitellen rakennat omaa asiakaskuntaa. Kokemuksen karttuessa tulet vastamaan omista asiakkuuksistasi ja kehittämään niitä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Hakijan profiili

Tehtävässä menestyminen edellyttää halua tehdä tuloshakuista myyntiä ja lukujen ymmärtämistä. Olet erinomaisilla vuorovaikutustaidoilla varustettu tuloksentekijä, sinulla on loistava periksiantamaton asenne, haluat aina ylittää odotukset ja samalla kehittää omia myyntitaitojasi paremmiksi. Puhut sujuvasti suomen kieltä ja englannin kielen taitosi on hyvä. Aikaisempi kokemus myyntityöstä on eduksi, mutta kokemusta tärkeämpää on ehdottomasti oma motivaatiosi.

Tarjoamme

Asiakasyrityksemme tarjoaa näköalapaikan rahoitusalalle kansainvälisessä yrityksessä, osana pientä tiimiä Pohjoisesplanadilla, erinomaiset tuotteet sekä kilpailukykyisen palkkamallin. Saat jatkuvan perehdytyksen tehtäviisi ja yrityksen tuotteisiin.


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.