Junior BI Developer, VR Fleetcare
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020
Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme VR FleetCarelle Junior BI Developeria Helsinkiin. Mikäli sinulla on kokemusta esimerkiksi kesätöiden kautta datan analysoinnista ja intoa oppia lisää, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit osana analytiikkatiimiä, joka koostuu koostuu BI Developereista ja Data Engineeristä. Roolissasi työskentelet datan raportoinnin ja analysoinnin tehtävissä. VR panostaa paljon datan käsittelyyn ja heillä on käytössä modernit työkalut, joista toimii hyvänä esimerkkinä AWS ja Snowflake-ympäristöt, sekä Power BI.

Tarjoamme

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Raportoinnin tukeminen ja kehittäminen Power BI:llä
* Liiketoiminnan auttaminen datan analysoinnissa ja sovellusten käytössä
* Itsepalveluanalytiikan mahdollistaminen liiketoiminnan käyttöön

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto kaupalliselta tai tekniseltä alalta
* Kokemusta datan esittämisestä dashboard-työkaluilla sekä osaamista datan käsittelystä esim. kesätöiden/ harjoittelun kautta
* SQL-osaamista
* Hyvät kommunikaatiotaidot sekä kunnianhimoinen asenne
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Eduksi katsomme PowerBI- ja DAX-osaamisen, Snowflake käyttökokemuksen, tietomallinnuksen kehittämiskokemuksen, rautatieliikenteen tuntemuksen ja DevOps-työvälineiden ja -menetelmien tuntemuksen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.7.2021 saakka, mahdollisuus tarkastella jatkoa lähempänä
* Sijainti: Helsinki, Pasila
* Työmäärä: Kokoaika


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VR Fleetcaren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
VR FleetCare on VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen, ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1 000 työntekijää, ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400206
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki