(Poistunut julkaisusta)

Junior BI Analyst
Colliers International Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Hei sinä oma-aloitteinen joukkuepelaaja! Haemme tekijää, joka on kiinnostunut kehittämisestä ja uuden luomisesta.

Meillä ajatellaan ennakkoluulottomasti, jaetaan loistavia ideoita sekä tarjotaan innovatiivisia neuvoja vauhdittaaksemme asiakkaidemme menestystä. Yrityksemme kansainvälisyys mahdollistaa maailmanlaajuisen näköalan kiinteistöalan markkinaan ja kehitystrendeihin tarjoten kattavia palveluita kiinteistöalan toimijoille sekä kiinteistöjen omistajille ja sijoittajille ympäri maailman. Meillä pääset myös kehittämään ja syventämään taitojasi Colliers Universityn monipuolisen koulutusvalikoiman avulla.

Junior BI Analystin -tehtävässä pääset kehittämään Colliers Finlandin tiedolla johtamisen konseptia sekä luomaan uutta ja nykyaikaista raportointialustaa yhteistyössä niin liiketoiminnan kuin asiakkaidemmekin kanssa. Teet myös tiivistä yhteistyötä Colliersin EMEA IT-organisaation kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakas- ja yhtiöraportointi PowerBI -raportointityökalulla, integrointirajapintojen rakentaminen eri tietolähteiden välille sekä erilaiset data-analyysit ja selvitykset.

Arvostamme:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa,
  • kokemusta BI – työkaluista (esim. PowerBI, Qlik, Tableau),
  • kokemusta tietokannoista (esim. SQL), tietovarastoista, ETL työkaluista ja data-analytiikasta,
  • Python ja R-osaamista,
  • MS ympäristön osaamista (mm. Azure),
  • projektiosaamista nykyaikaisin menetelmin,
  • kykyä muuntaa liiketoiminnan tarpeet IT – ratkaisuiksi,
  • yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja (myös englanniksi) sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa.

Sinulla on asiakaslähtöinen toimintatapa ja työskentelyotteesi on itseohjautuva ja aikaansaava. Hyvä priorisointikyky on merkittävässä roolissa onnistuaksesi tässä tehtävässä. Hallitset sekä laajoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia. Pidät vaihtelevasta työstä etkä pelkää tarttua uusiin asioihin.

Tarjoamme sinulle motivoivan työn osaavassa, kehittyvässä ja kansainvälisessä organisaatiossa, mahdollisuuden kehittyä tehtävän mukana sekä tilaisuuden työskennellä yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. Tehtävä on määräaikainen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja meistä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, mutta viimeistään su 25.10.2020 mennessä.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tehtävään tai yritykseen liittyen, lisätietoja saat CIO Heikki Alalta p. 040 502 8845 tai heikki.ala@colliers.com.