Junior Backend-kehittäjä
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Mehiläinen hakee Turkuun vakituiseen työsuhteeseen

JUNIOR BACKEND KEHITTÄJÄÄ

Digitaaliset palvelut -yksikköön.

Oletko koodannut aina, mutta sinulla ei ole alan työkokemusta? Tule meille töihin ja pääset koodaamaan kokeneiden ammattilaisten kanssa oman mentorin ohjauksessa. Meillä voit kehittyä raudankovaksi ammattilaiseksi osana nuorekasta, innostavaa ja osaavaa työyhteisöä, joka toteuttaa terveystoimialan parhaita digitaalisia palveluita.

Etsimme tiimimme nyt junior-tason backend-kehittäjää, jolla on oma-aloitteinen asenne sekä kykyä ja halu oppia uutta. Sinulla tulee olla teknistä taustaa, sekä hallitset joitakin seuraavista tekniikoista ja olet kiinnostunut oppimaan muita: MSSQL, PHP, REST-tyyppiset rajapinnat, Node.js ja TypeScript.

Mitä teemme

Kehitystiimimme vastaa kaikista digitaalisista palveluistamme aina käyttöliittymistä tietokantoihin ja infraan asti. Meillä on ison talon edut, mutta työtä tehdään start-up -hengessä motivoituneella otteella. Kehitämme ketterästi ja nopeasti välttäen turhaa byrokratiaa. Tiimimme yhteishenki on loistava ja meillä on hauskaa niin työajalla kuin sen ulkopuolellakin.

Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoiset ja merkittävät projektit osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan
- Valitsemasi työvälineet
- Vastuuta ja tekemisen vapauden
- Joustavan työnantajan (liukuvat työajat, etätyöt, yms.)
- Modernit toimitilat Logomossa

Kiinnostuitko?

Hakuaika päättyy 28.02., mutta lähetä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi tehtävään mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta. Aloitamme sopivien henkilöiden haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja jari.hokkanen@mehilainen.fi tai puh. 040 179 8797.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227216
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku