(Poistunut julkaisusta)

Junior Azure Developer (.NET Core, C#), Devecto, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021
Haemme Devectolle Junior Azure Developeria teollisuuden ratkaisujen sekä älykkäisiin laitteisiin liittyvien palveluiden kehittämiseen. Miltä kuulostaisi mahdollisuus kasvaa trendikkään Azure-pilvipalvelun asiantuntijaksi ammattitaitoisen ja innostavan tiimin tukemana? Mikäli omaat jo työkokemusta .NET Coresta ja C#:sta vaikka opintojen ohesta, jätä rohkeasti hakemuksesi linkistä ja rekrytointitiimimme on sinuun yhteydessä!
KUVAUS
Junior Azure Developerina työskentelet ohjelmistokehityksen ytimessä. Teollista digitalisaatiota eteenpäin vievässä asiantuntijatiimissä pääset kiinni aitoon tekemisen meininkiin ja saat tukea kehittääksesi osaamistasi syvemmälle Azure-puolelle. Suunnittelemme ensimmäiset hankkeesi osaamistasosi mukaan. Kykyjesi sekä kiinnostuksesi myötä pääset mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihin esim. tuotantotyökalujen kehityksen tai IoT-ratkaisujen parissa.

Tarjoamme sinulle


* Monipuoliset työtehtävät, joissa kiinnostuksesi huomioidaan
* Viimeisen päälle olevat työvälineet onnistuaksesi
* Rennon ja vilkkaan työilmapiirin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva IT-painotteinen korkeakoulututkinto
* Työkokemusta seuraavien teknologioiden parista: .NET Core, C#
* Ymmärrystä Azuresta (lähinnä pilvipalveluista ja taustajärjestelmistä)
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Katsomme myös eduksi ymmärryksen mikropalveluista ja integraatioratkaisuista.

Sinua kuvaavat nämä sanat:


* Ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen
* Vuorovaikutustaitoinen tiimityöskentelijä
* Kehityshaluinen ja aidosti kiinnostunut Azure-palveluista


Muuta tietoa


* Aloitus: 1.4.2021
* Kesto: 12 kk, jonka jälkeen jatkomahdollisuus
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Devecton puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Devecto Oy on kasvava tulevaisuuden ohjelmisto- ja teknologiaosaamisen expertti. Devecton motivoituneet ja määrätietoiset tiimiläiset ovat syventyneet tulevaisuuden digitalisaation ohjelmistoratkaisuihin hyödyntäen uusia ohjelmistokehityksen malleja ja teknologioita. Devecto palvelee asiakkaitaan erikoisosaamisellaan älykkäiden laitteiden ja koneiden ohjelmistosuunnittelussa, varmistaen näin asiakkaiden tuotteiden kestävän laadun ja turvallisuuden. Arvokkaana osana tekemistä Devecto vaalii tuloksellisuutta, määrätietoisuutta ja oppimisen iloa.