(Poistunut julkaisusta)

Junior Avainasiakaspäällikkö
Orkla Care Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Haluatko työskennellä käytännönläheisessä kaupallisessa positiossa ja toteuttaa kehittämiäsi suunnitelmia yhteistyössä asiakkaittesi kanssa? Tarjoamme mahdollisuuden liittyä johtavia kulutustuotteita tarjoavaan yritykseen, kasvamaan tulevaisuuden avainasiakaspäälliköksi. Haemme Junior avainasiakaspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen myyntitiimiimme Vantaalle. 

Vastaat tehtävässäsi määriteltyjen asiakkaittesi myynnistä sekä asiakassuhteesta, sekä kehität verkkokauppa-asiakkuuksien myyntiä. Vastaat asiakkaittesi kampanjoista, niiden seurannasta, sekä vastaat asiakkuuksiesi myynnin ennustamisesta. Raportoit tehtävässäsi myyntipäällikölle. Tehtävässäsi saat täyden tuen esimieheltäsi, jonka sparrauksella voit kasvaa tulevaisuuden avainasiakaspäällikkö-rooliin.

Sinulla on kokemusta kaupallisista tehtävistä esimerkiksi aluepäällikkönä tai myyntiedustajana vähittäiskaupoissa. Omaat kaupallisen mentaliteetin, vahvaa draivia ja sinulla on luontaista kiinnostusta verkkokauppaa kohtaan. Pystyt hallitsemaan monia kokonaisuuksia kuitenkin huomioiden tehtävän vaatimat yksityiskohdat. Nautit käytännönläheisestä, itsenäisestä ja joustavasta työnteosta. Olet hyvin tulosorientoitunut ja ulospäinsuuntautunut, pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Omaat hyvät suulliset ja kirjalliset taidot suomeksi ja englanniksi. Kokemus verkkokaupasta katsotaan eduksi. 

Meillä on tärkeä rooli suomalaisten hyvinvoinnin ja arjen sujuvuuden tukemisessa. Tarjoamme näköalapaikan tunnettujen tuotemerkkien myyntiin päivittäistavarakaupassa ja verkossa. Pääset työskentelemään kehittyvään ja toisiaan kannustavaan työyhteisöön.

Lisäkysymyksiisi tehtävästä vastaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p.​ 0500 773 755 tai

Myyntipäällikkö Mikko Seppänen ti 19.3. klo 14-15 tai to 21.3. klo 14-15, puh. 040 509 4242 tai mikko.seppanen@orkla.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 31.03.2019 mennessä oheisen linkin kautta.  

Kerro miksi juuri sinulla on intohimoa työskennellä Orkla Care Finlandin tuotteiden parissa!