(Poistunut julkaisusta)

Junior Avainasiakaspäällikkö Mall Voice Oy:n tiimiin!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019
Mall Voice Oy etsii nyt joukkoonsa Junior Avainasiakaspäällikköä vastaamaan pääkaupunkiseudun asiakkuuksista. Mikäli myynti on sinun juttusi ja äänimainontaratkaisut sekä kauppakeskusten toiminta kiehtovat sinua, jatka lukemista ja hae paikkaa!
KUVAUS
Mall Voice Oy:llä pääset osaksi kokeneiden ammattilaisten tiimiä työskentelemään pääkaupunkiseudun suurten kauppakeskusten, valtakunnallisten brändien ja merkittävimpien vähittäiskauppaketjujen parissa. Tehtävässä pääset työstämään valmista asiakasportfoliota, mutta myös haastamaan itseäsi ja myyntitaitojasi uusasiakashankinnan tehtävissä.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät mielenkiintoisten asiakkaiden parissa
* Vastuuta ja vapautta - työskentelytapaan on mahdollista vaikuttaa itse
* Etätyömahdollisuuden
* Kattavan koulutuksen ja kokeneen tiimin tuen

TYÖNKUVA
Tässä työtehtävässä vastuullasi on asiakasportfolion hoitaminen, kasvattaminen ja uusasiakashankinta. Työskentelytyyliisi saat vaikuttaa itse - tärkeintä on, että osaat johtaa itseäsi kohti tuloksia.


* Laaja-alaiset myyntitehtävät; asiakkuuksien kehittäminen ja asiakassuhteiden hoito
* Uusiasiakaskontaktointi puhelimitse ja sähköpostitse
* Asiakaskäynnit kauppakeskuksissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suomen kielen taito
* Itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen työskentelyote
* Hyvät kommunikaatiotaidot
* Motivaatio kehittyä myyjänä ja palo oppia lisää


Eduksesi lasketaan, mikäli olet aiemmin työskennellyt kauppakeskuksessa ja sinulla on ymmärrystä kauppakeskuksen päivittäisistä toiminnoista

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: yli 12 kk
* Sijainti: Helsinki, pääkaupunkiseutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Mall Voice Oy tarjoaa äänimaailmaratkaisuja kauppakeskusten liikkeille ja muille mainostajille. Asiakkaisiin lukeutuvat Suomen suurimmat kauppakeskukset, merkittävimmät vähittäiskauppaketjut ja -yrittäjät sekä valtakunnalliset brändit.

Tutustu Mall Voice Oy:öön täältä!