(Poistunut julkaisusta)

Junior automaatiosuunnittelija, kokoaikainen, Rejlers Finland Oy, Kotka
Rejlers Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Oletko ulospäinsuuntautunut tuleva automaatiosuunnittelun ammattilainen? Omaatko vahvan halun kehittää itseäsi ja osaamistasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme junior automaatiosuunnittelija!

Etsimme sinua                   
Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Rejlers Finland Oy:lle junior automaatiosuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kotkaan. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Junior automaatiosuunnittelijana toimit avustavissa suunnittelun tehtävissä automaatioliiketoiminnan asiakastoimeksiannoissa. Olet mukana kehittämässä eturivin ratkaisuja Rejlersin asiakkaiden liiketoimintaan. Tehtäviisi kuuluu osaamistaustastasi riippuen käyttö- ja turva-automaatiojärjestelmän sovellus- sekä järjestelmäsuunnittelu ja järjestelmähankinta- sekä työmäärittelyiden tekeminen. Kun kokemuksesi karttuu, tulet myös valvomaan toimittajien ja alihankkijoiden työtä, osallistumaan DCS- ja SIS-koestuksiin sekä käyttöönottotoimintoihin ja riskiarviointiin.

Pääasialliset työtehtävät
 • käyttö ja turva-automaatiojärjestelmän sovellus- sekä järjestelmäsuunnittelu
 • järjestelmähankinta- sekä työmäärittelyiden tekeminen

Odotamme sinulta
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • kykyä oma-aloitteiseen ja ratkaisuhakuiseen työntekoon
 • halua oppia uutta ja kehittää itseään
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle
 • aidosti mielenkiintoisia, vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä
 • osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuen
 • innostavan työilmapiirin
 • vahvasti kasvavan kansainvälisen organisaation mahdollisuudet
 • mahdollisuuden menestyä

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 6.3.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.