(Poistunut julkaisusta)

Junior Automaatioinsinööri
Enersense International Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Haemme asiakkaallemme CTS Engtecille junior automaatioinsinööriä softapuolen suunnitteluun. CTS Engtecissä työskentelee yli 110 asiantuntijaa, joista suurin osa on teknisen tutkinnon suorittaneita insinöörejä tai diplomi-insinöörejä. Heidän ammattitaitonsa on käytössä energia-, metsä-, kaivos- ja metalli- sekä kemian ja petrokemian teollisuudessa.

CTS Engtecin Suomen toimistot sijaitsevat Kouvolassa, Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa ja Oulussa. Yrityksessä kartoitetaan työilmapiiriä vuosittain ja 97 % työntekijöistä oli tyytyväinen CTS Engteciin työpaikkana. Tulevat kollegasi kertovat: ”Keskusteluyhteys johdon kanssa on mutkaton ja ilmapiiri avoin.” ”Ilmapiiri on erittäin auttavainen, ketään ei jätetä yksin.”

Haemme nyt junior- tason automaatioinsinööriä. Tarjoamme kattavan perehdytysohjelman, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Tämä on hyvä mahdollisuus sinulle, jolla on jo jonkin verran työkokemusta. Toimipisteesi on Jyväskylässä.

TYÖTEHTÄVÄ: Junior automaatioinsinööri, automaatio-ohjelmointi.
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Jyväskylä
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävä on kokoaikainen. Aluksi olet Enersense Oyj:n työntekijänä, tavoitteena on siirtyä CTS Engtecin työntekijäksi vuoden sisällä.

TÄHÄN TEHTÄVÄÄN EDELLYTÄMME:

-Soveltuvaa koulutusta: automaatioinsinööri AMK.
-Voit olla urasi alussa, mutta mielellään olet kerryttänyt jo pari vuotta käytännön työkokemusta.
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöä.
-Kokemusta automaatiojärjestelmistä ja/tai ohjelmoitavista logiikoista.

 

Rekrytointia hoitaa Enersense ja kaikki yhteydenotot Enersensen kautta. Haku on helppoa. Lähetä CV:si (ja halutessasi lyhyt hakemus) sonja.vainio@enersense.com. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 6.10.2019.