Junior Automaatioinsinööri Porvoon Kilpilahteen
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021
Etsimme nyt Porvoon Kilpilahdessa toimivalle asiakasyrityksellemme suunnitteluinsinööriä kokoaikaiseen työsuhteeseen! Oletko taustaltasi AMK-insinööri tai DI ja kiinnostunut prosessiautomaatiosta ja suunnittelutehtävistä? Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan ja kehittymään alasi ammattilaisena. Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla.
KUVAUS
Tarjoamme


* Mahdollisuuden uransa alussa olevalle osaajalle kartuttaa arvokasta työkokemusta
* Osaavan tiimin tuen ja perehdytyksen tehtävään
* Tilaisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin asiakasprojekteihin
* Mahdollisuuden keskustella jatkosta tehtävässä myös määräaikaisuuden jälkeen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työtehtävään kuuluu automaation sovellussuunnittelua, sisältäen automaatiojärjestelmän ohjelmointia ja määrittelydokumentaation tekoa. Tulet osallistumaan mielenkiintoisiin ja haastaviin asiakasprojekteihin, jossa pääset perehtymään automaatio- ja prosessiteknologioihin. Aluksi tulet toimimaan kokeneempien suunnittelijoiden mukana ja sinulla on mahdollisuus osaamisen kartuttua kehittää itseäsi ja kasvattamaan omaa vastuualuetta suunnittelussa. Työssä käytetään pääsääntöisesti AutoCAD:ia, toimisto-ohjelmistoja sekä tietokantapohjaisia suunnittelujärjestelmiä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on:


* Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (olet AMK-insinööri tai DI) ja olet suuntautunut opinnoissasi automaatioon, prosessitekniikkaan tai instrumentointiin
* Hyvä perusosaaminen 3D-suunnitteluohjelmista (esim. AutoCAD)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot


Emme odota sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta aiempi työkokemus teollisuudesta, esimerkiksi kemian- tai prosessiteollisuuden puolelta, katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös automaatiojärjestelmien ja - logiikan tuntemus sekä aiempi kokemus automaatioinstrumentoinnista tai kunnossapito-/operaattoritehtävistä. Lisäksi sinulla on oikea asenne sekä kyky ja into oppia uutta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella
* Sijainti: Kilpilahti, Porvoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446749
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo