(Poistunut julkaisusta)

Junior automaatioasiantuntija, kokoaikainen, Caverion Suomi Oy, Rovaniemi
Caverion Suomi Oy Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019
Oletko sähkötekniikan tekijä, jolla on vahvaa kiinnostusta ohjelmointiin? Etsitkö työpaikkaa, jossa kehittyä automaation asiantuntijaksi?  Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior automaatioasiantuntija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Caverion Suomi Oy:lle, kehittymishaluista automaatioasiantuntijaa 8 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Rovaniemelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.
  
Junior automaatioasiantuntijan roolissa toimit osana Caverionin automaatiotiimiä Rovaniemen yksikössä. Työnkuvaasi sisältyy rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjelmointi-, asennus-, käyttöönotto- ja huolto- sekä korjaustehtävät. Etsimällämme hakijalla on sähkötekniikan taustaa opintojen ja/tai työkokemuksen kautta. Kiinnostus ja harrastuneisuus tietotekniikkaan katsotaan suureksi eduksi.

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjontamme kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Visiomme on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 liikevaihtomme oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 10 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Pääasialliset tehtävät
 • Automaatiojärjestelmien ohjelmointi Caverionin automaatioratkaisuilla
 • Rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjelmointi-, asennus-, käyttöönotto- ja huolto- sekä korjaustehtävät.
 • Vian etsintä ja ongelmanratkaisu
 • Tuet työlläsi asiakasprojektien edistämistä aikataulussa

Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. automaatioinsinööri tai -asentaja)
 • Työkokemusta sähköalan työstä
 • Harrastuneisuutta tietotekniikasta/ohjelmoinnista
 • Oma-aloitteista, oppimishaluista asennetta
 • Ongelmanratkaisukykyä
 • Ymmärrys LVI-prosesseista katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kehittyä sähkötekniikan alalla
 • Kehittää ohjelmointitaitojasi
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Viimeinen hakupäivä on 17.11.2019 , mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään marras-/joulukuussa 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.