(Poistunut julkaisusta)

Junior Associate
JLL

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Retail Leasing -tiimimme auttaa mm. kiinteistönomistajia ja vähittäiskauppaketjuja pysymään edellä alati muuttuvassa vähittäiskaupan maailmassa tuottamalla timanttisia konsulttipalveluita mm. liiketilavuokrausta, vuokralaisedustusta, kauppakeskuskehitystä ja kehitysanalyysejä. Alamme kehittyy tällä hetkellä enemmän kuin koskaan ja kädenjälkemme näkyykin useissa eri kaupallisissa ympäristöissä.

 

Ketä etsimme ja mitä arvostamme?

 

Etsimme Retail Leasing -tiimiimme vahvan kaupallisen ja analyyttisen ajattelun omaava henkilöä, joka tahtoo kehittyä liiketilavuokrauksen huippuosaajaksi opintojensa ohella. Olet kiinnostunut asiakkuustyöstä, brändeistä ja trendeistä sekä olet järjestelmällinen ja määrätietoinen. Ennen kaikkea sinulla on rautainen asenne ja into oppia uutta. Olet kiinnostunut vähittäiskaupan tulevaisuudesta niin Suomessa kuin ympäri maailmaa ja tuot tiimiimme arvokasta omaa näkemystäsi.

 

Mitä tarjoamme?

 

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan kiinteistömarkkinoille sekä johtavat asiantuntijat oman ammattitaitosi kasvuun ja kehitykseen. Pääset heti mukaan tiimin aktiiviseen asiakastyöskentelyyn. Työskentelet huippumukavassa Retail Leasing -tiimissämme osa-aikaisesti n. 2-3 päivää viikossa ja päätät ensisijaisesti itse, milloin tulet ja menet.

 

Tehtäviisi kuuluu

 

Tehtäväsi ovat monipuolisia ja keskittyvät Suomen retail-markkinaan, kaupallisten kiinteistöjen (erityisesti kauppakeskusten) vuokraustyön tukemiseen sekä keräät ja jalostat tietoa, sekä ideoit ratkaisuja ja suosituksia asiakkaidemme haasteisiin.

 

Vaatimukset

  • Vahva kaupallinen ja analyyttinen ote työskentelyyn
  • Kiinnostus aktiivista asiakkuustyötä kohtaan ja halu kehittyä liiketilavuokrauksen ammattilaiseksi
  • 1.-3. vuoden yliopisto-opiskelija
  • Erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
  • Visuaalista silmää tuottaa erilaisia materiaaleja
  • Excel-osaaminen
  • Jatkuva into oppia ja kehittyä
     

Hakeminen

 

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen pirita.satta@eu.jll.com viimeistään 9.12.2019. Lisätietoja antaa Director/ JLL Retail Leasing Sirpa Vuorimaa (sirpa.vuorimaa@eu.jll.com).