(Poistunut julkaisusta)

JUNIOR ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ
Huhtamäki Foodservice Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Tule osaksi energistä, ammattitaitoista sekä toisiaan tukevaa joukkoamme. Haemme uuden Hämeenlinnan tehtaan investoinnin myötä vahvistusta myyntitiimiimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

JUNIOR ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ jäätelöpakkausten myyntiin 

Roolissasi toimit osana Huhtamäen Nordic- myyntiorganisaatiota, vastaten sinulle nimettyjen asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä. Tämän lisäksi sovit itsenäisesti tapaamiset uusien potentiaalisten asiakkaiden kanssa sekä huolehdit näissä sovittujen asioiden hoitamisesta ja viemisestä maaliin. Olennaisena osana työtäsi on tiivis yhteistyö muiden sidosryhmien kanssa kuten tuotantotiimi, tuotehallinta ja asiakaspalvelu.
Tehtävässä pääset kehittämään omaa osaamistasi pakkausliiketoiminnan näköalapaikalle. Tuet omalla työpanoksellasi koko Nordic myyntitiimin työtä ja edesautat tiimiä tavoitteiden saavuttamisessa. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa sekä Nordic- alueella.

Olet etsimämme henkilö, mikäli 

  • Olet asiakaslähtöinen ja koet myyntityön omaksesi. Sinulla on kokemusta FMCG - toimialasta joko työkokemuksesi tai koulutuksesi kautta.
  • Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto; kaupallinen tai tekninen. Voit hyvin olla työurasi alkuvaiheilla.
  • Olet positiivinen, tiedonhaluinen sekä oma-aloitteinen ja tartut rohkeasti toimeen
  • Olet idearikas sekä päättäväinen tiimipeluri, joka haluaa kehittyä omassa työssään
  • Uskot selviytyväsi nopeatempoisessa työympäristössä, jossa toisinaan täytyy pitää useampaakin palloa ilmassa yhtäaikaisesti.
  • Sinulla on kokemusta MS Office -ohjelmista.
  • Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia. Ruotsin kieli katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys positioon valinnalle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja palat halusta päästä osaksi tiimiämme, lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 7.1.2020 mennessä oheisen linkin avulla.

https://huhtamaki.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/External/job/Hmeenlinna/Junior-Asiakkuuspllikk_R009185