(Poistunut julkaisusta)

Junior asiakasneuvoja Kauniaisten konttoriin
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Aktia Pankki Oyj:n uusi strategia perustuu asiakkaiden varallisuuden kasvattamiseen ja turvaamiseen pitkällä aikavälillä helposti ja vastuullisesti painopisteenä varainhoidon ja rahoituksen asiakaskokemus.

Aktia Pankin tavoitteena on kehittää edelleen palvelumalliaan ja tarjota yksityishenkilöistä, yrityksistä ja instituutioista koostuville asiakassegmenteilleen interaktiivisia kokonaisratkaisuja, joissa yhdistyvät henkilökohtainen palvelu ja helppokäyttöiset digitaaliset rajapinnat.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen junior asiakasneuvojaa Espoon-Hangon alueelle vahvistamaan ja viemään läpi Aktian uutta strategiaa. Pääasiallinen toimipaikka on Kauniaisten konttori, tarvittaessa myös Tapiolan konttori.

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Työtehtäviisi kuuluvat asiakasneuvonta ja myynti. Työtehtävät ovat suuremmaksi osaksi maksamisen asiakkaiden hoitamista, käteisen käsittelyä ja neuvontaa.

Toivomme lisäksi, että pidät itsestään selvänä että kannustat ja autat asiakkaitamme ottamaan käyttöön uusia pankkiasioiden hoitamista helpottavia palveluja kuten esim. verkkopankki, kortit ja mobiilipankki. Asiakasneuvojana vastaat myös joistakin konttorirutiineista ja siitä, että konttoritilat ovat edustavat.

Koska olet se henkilö, jonka useimmat asiakkaistamme tapaavat, toivomme, että pystyt tunnistamaan, mitä palveluistamme asiakas tarvitsee ja että tarvittaessa varaat asiakkaalle neuvonta-ajan.

Toivottu osaaminen

  • olet aktiivinen, myyntihenkinen ja että sinulla on halu tarjota hyvää palvelua
  • olet ulospäin suuntautunut ja sinulla on suuri kiinnostus ihmisiin
  • sinulla on hyvät viestintätaidot ja selviät vaativistakin palvelutilanteista
  • sinulla on perustiedot myynnistä ja/tai vahva halu kehittää osaamistasi myydä maksamisen, sijoittamisen ja rahoituksen ratkaisuja
  • hallitset molemmat kotimaiset kielet
  • APV1-tutkinnon luemme eduksi.

Tarjoamme sinulle

  • tärkeän paikan tiimissämme, joka tekee yhteistyötä menestyksen ja hyvien asiakaskokemusten eteen
  • mielenkiintoisia haasteita asiakaspalvelun ja myynnin parissa
  • aikaansaavan tiimin ja hyvän työilmapiirin.

Tunnistitko itsesi ja kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä silloin hakemuksesi jo tänään!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntipäällikkö Ramona Ranki, puh. 050 441 1144 tai ramona.ranki@aktia.fi, ja alueen tulosvastaava johtaja Camilla Karlberg, puh. 050 325 5290 tai camilla.karlberg@aktia.fi (tavoitat Camillan parhaiten 15.-16.2.2018 sekä 26.-28.2.2018).

Hakuaika päättyy 28.2.2018.

Täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä.