(Poistunut julkaisusta)

Junior Application Specialist
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019
Oletko vastavalmistunut tai uraasi aloitteleva asiakaspalvelun asiantuntija? Etsimme sinua kasvamaan Application Specialistiksi pieneen ja dynaamiseen Customer Care - tiimiimme Helsinkiin.

Mitä odotamme?

Olet osa 7-hengen tiimiä, jonka työtehtäviin kuuluu verkkolaskuoperaattori Maventa-asiakkaidemme ongelmatilanteiden ratkaiseminen chatissa, puhelimessa ja sähköisissä kanavissa. Sen lisäksi työtehtäviisi kuuluu ohjeiden ja muun dokumentaation tuottaminen. Osallistut myös palvelun ylläpitoon sekä uusien palvelujen ja prosessien kehittämiseen. Viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti ja löydät oikean tyylin ja kanavan eri ihmisille, erilaisiin tilanteisiin. Odotamme sinulta sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi.

Olet rempseä ja huumorintajuinen tiimipelaaja, jolla asiakaspalvelu on lähellä sydäntä. Emme etsi mekaanista suorittajaa vaan heittäytyjää, joka on aidosti läsnä. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa, vastavalmistunut tai sinulla voi olla jonkin verran työkokemusta. Tekniikka ei ole sinulle täysin vierasta ja opit mielelläsi uutta.

Toivomme, että uskallat laittaa itsesi peliin ja asettaa rohkeasti tavoitteita. Uudet asiat kiehtovat sinua ja sisäinen motivaatiosi ajaa sinut jatkuvasti loistaviin suorituksiin. Olet tiimipelaaja, jota on helppo lähestyä. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen vastuunkantaja, joka haluaa kehittyä paremmaksi ja jakaa osaamistaan muille. Työskentelet ratkaisukeskeisesti, etkä menetä ystävällistä asiakaspalveluotettasi edes kiireen keskellä. Olet tekijätyyppi, joka saa aikaan asioita sovitussa aikataulussa - myös hektisinä aikoina.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena.

Maventan tiimi on talossa tunnettu nuorekkaasta ja lämpimästä yhteishengestä ja hurtista huumorintajusta. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 12.12.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Support Manager Tia Björkell, tia.bjorkell@visma.com, puh. 050-575 5313.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.