Junior Application Specialist - Visma Sign
Visma Solutions Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Etsimme sinua kasvamaan Application Specialistiksi tiiviiseen ja dynaamiseen Customer Care - tiimiimme Helsinkiin!

Asiakaspalvelumme on online-lähtöistä ja proaktiivista asiantuntijatyötä. Application Specialistina pääset hyppäämään mukaan teknologian aallonharjalle sekä kehittämään asiakaspalvelun prosesseja yhä proaktiivisemmiksi. Asiakaspalvelun kehittämisen keskiössä on uusien ideoiden kokeileminen rohkeasti ilman ennakkoluuloja mm. experimentoinnin keinoin.

Mitä odotamme?

Tehtäviisi kuuluu Visma Sign -sähköisen allekirjoituspalvelun asiakkaidemme ongelmatilanteiden ratkaiseminen chatissa, puhelimessa ja sähköisissä kanavissa. Kansainvälisen asiakaspalvelumme kielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Tehtävä vaatii näiden kielien sujuvaa osaamista. 

Olet mukana kehittämässä asiakaspalvelumme prosesseja ja tuottamassa tukimateriaalia eri palvelukielillämme. Olet päivittäisessä työssäsi aktiivisesti tekemisissä tuotekehityksemme sekä muiden tiimien asiantuntijoiden kanssa. Viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti löytäen oikean tyylin ja kanavan eri ihmisille, erilaisiin tilanteisiin. Kokemus asiakaspalvelutehtävistä on ehdottomasti plussaa. Norjan kielen osaaminen tai kiinnostus kielen opiskelua kohtaan katsotaan eduksi. 

Olet rempseä ja huumorintajuinen tiimipelaaja, jolla asiakaspalvelu on lähellä sydäntä. Emme etsi mekaanista suorittajaa vaan heittäytyjää, joka on aidosti läsnä. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa, vastavalmistunut tai sinulla on jo jonkin verran työkokemusta. Tekniikka ei ole sinulle täysin vierasta ja opit mielelläsi uutta.

Toivomme, että uskallat laittaa itsesi peliin ja asettaa rohkeasti tavoitteita. Uudet asiat kiehtovat sinua ja sisäinen motivaatiosi ajaa sinut jatkuvasti loistaviin suorituksiin. Olet tiimipelaaja, jota on helppo lähestyä. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen vastuunkantaja, joka haluaa kehittyä paremmaksi ja jakaa osaamistaan muille. Työskentelet ratkaisukeskeisesti, etkä menetä ystävällistä asiakaspalveluotettasi edes kiireen keskellä. Olet tekijätyyppi, joka saa aikaan asioita sovitussa aikataulussa – myös hektisinä aikoina.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi yhdeksänä peräkkäisenä vuotena. Maventan & Visma Signin tiimi on talossa tunnettu nuorekkaasta ja lämpimästä yhteishengestä ja rempseästä huumorintajusta. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. 

Työsuhde on vakituinen ja työ tulee vallitsevan tilanteen vuoksi tapahtumaan aluksi etänä. Tilanteen parantuessa palaamme toimistotyöskentelyyn ja työpiste sijaitsee Helsingissä. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 18.5.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Nanna Kokkola, Team Manager & Talent Acquisition, nanna.kokkola@visma.com, puh. 050 462 7137


Ota yhteyttä:

Sähköposti: hr.solutions@visma.com
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452418
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite