(Poistunut julkaisusta)

(Junior) Analytics & AI Consultant
Enfo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Haluatko liittyä lämminhenkiseen ja osaavaan yhteisöön, jossa sinua odottavat monipuoliset asiakasprojektit ja ammatilliset kasvumahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa? Data- ja analytiikkaprojektiemme kasvun myötä palkkaamme analytiikka- & tekoälykonsultin vakituiseen työsuhteeseen Espooseen, Tampereelle tai Lahteen.

MISTÄ ON KYSE

Tekoälyä ja koneoppimista on mahdollista hyödyntää digitalisoituvassa maailmassa lähes missä tahansa sovelluksessa ja prosessissa, josta on dataa saatavilla. Enfolla on pitkä kokemus analyyttisista sovelluksista, joissa laajojen datamassojen käsittely ja hallinta on arkipäivää. Saat meillä työkavereiksesi 150 datan ja analytiikan rautaista ammattilaista – kaikista lähimmät kollegasi ovat analytiikkakonsultteja, jotka toteuttavat kanssasi asiakkaidemme arkea ja päätöksentekoa helpottavia analytiikka- ja tekoälyratkaisuja.

Analytiikka- & tekoälykonsulttina kehität tärkeässä roolissa asiakkaidemme liiketoimintaa: suunnittelet uusia analytiikka- ja tekoälyratkaisuja ja työskentelet kädet savessa asiakasprojekteissamme tai pienkehitystehtävissä. Työskentelet keskimäärin kahdessa projektissa kerrallaan ja projektien kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta vuoteen. Työskentelet osaavassa porukassa tilanteesta riippuen joko toimistollamme, tiimisi kanssa asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla tai etäyhteyksien siivittämänä (suosimme tällä hetkellä etätyöskentelyä).

Muotoilemme roolia vahvuuksiesi ja tavoitteidesi mukaisesti, voit syventyä esimerkiksi edistyneeseen analytiikkaan, business intelligenceen ja AI-ratkaisuihin. Rakennamme sovelluksia pilvialustoilla hyödyntäen moderneja teknologioita sekä myös koodaamalla Pythonilla ja R:llä. Olemme kaikkien merkittävimpien teknologiatoimittajien, kuten Microsoftin, IBM:n ja AWS:n, sertifioima yhteistyökumppani. AI-teknologiat kehittyvät nopeasti, joten toimenkuvaasi tulee kuulumaan jatkuva itsesi kehittäminen tukemanamme.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Työpäivämme sujuvat näiden parissa:

  • Analytiikka & AI: analytiikka- ja data science -ympäristöt, data laket, SQL, Python, R ja machine learning -algoritmit
  • Työkalut: MS Power BI, Cognos Analytics, Tableau, Databricks, TIBCO Spotfire & Data Science
  • Pilviympäristöt: Microsoft Azure, AWS, Google Cloud

Arvostamme analytiikkaohjelmistojen tai BI-työkalujen osaamista (esimerkiksi edellä mainittujen työkalujen parista) ja informaationhallinnan ja SQL:n lainalaisuuksien ymmärrystä. Mikäli olet urasi alkuvaiheessa, toivomme sinulta koulutusta ja tietämystä tilastomatematiikasta, analytiikasta tai koneoppimistyökaluista. Toivomme myös, että teknisen osaamisen lisäksi sinulta löytyy paloa työskennellä konsultoivalla otteella asiakkaidemme parissa. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja viestit lisäksi konsernikielellämme englannilla sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa.

Työskentelemme suomalaisten ja kansainvälisten keskisuurten ja suurten asiakkuuksien parissa, tutustu pariin asiakascaseemme: https://www.enfo.fi/caset/tietovarasto-ja-raportointi-parhaissa-kasissa-valmet-vakuuttui-enfon-asenteesta & https://www.enfo.fi/caset/power-bi-tyokalu-ja-enfon-asiantuntijat-auttavat-carlsonia-hyodyntamaan-dataa-monipuolisesti.

Tulevan kollegasi ajatuksia työarjesta: ”Toimin konsulttina osana projektitiimiä, huolehtien asiakkaamme tietovarastointi- ja raportointiratkaisuista. Tällä hetkellä työskentelen lähinnä Microsoftin tuoteperheen työkaluilla, mutta käytettävät teknologiat valikoituvat aina asiakkaan tarpeen mukaan. Tyypilliseen työpäivääni kuuluu palavereita ja asiakastapaamisia sekä normaalia kehitystyötä. Lisäksi kokoonnumme kuukausittain tiimi- ja yksikköpalavereihin, joissa käymme läpi ajankohtaisia asioita ja jaamme tietoa uusista tuulahduksista analytiikan ja BI:n saralla. Parasta työssäni onkin jatkuva uuden oppiminen ja osaamisen hyödyntäminen sopivassa suhteessa. Yksikään päivä ei ole samanlainen, vaan aina löytyy jotain uutta mistä innostua. Parasta Enfolla ovat mukavat ja osaavat työkaverit sekä hyvä tekemisen meininki. Aina voi luottaa, ettei kinkkisten tilanteiden kanssa jää yksin, vaan hommat hoidetaan yhdessä kunnialla loppuun.”

-Salla, Consultant, Information Management

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle työkalut onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, joustavat työajat, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako kiinnostavalta? Aloita haku rekrytointijärjestelmämme kautta, ilmoitathan itsestäsi viimeistään 25.10.2020 mennessä. Keskustelemme kiinnostavien ehdokkaiden kanssa jo hakuajan kuluessa, joten yhteyttä kannattaa ottaa heti mahdollisuuden tullen.

Kysymyksiisi vastaa mielellään Tommi Salmi (Vice President, Analytics & AI) numerossa +358 40 555 4440 tai sähköpostitse tommi.salmi@enfo.fi. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!