(Poistunut julkaisusta)

Junior Analyst, asuntoliiketoiminta
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Numerotarkka raportoinnin ja tunnuslukujen osaaja – kiinnostaisiko sinua työskennellä Suomen johtavien asuntosijoittajien kanssa? Mikäli olet avoin uusille haasteille, tämä on sinulle tilaisuus tulla Suomen suurimmaksi asuntomanageriksi kasvaneen toimijan matkaan.

Newsecin asuntoliiketoimintayksikössä vastaamme asiakkaidemme 25 000 asunnon hallinnoinnista ja meitä on jo 120 osaavaa kollegaa. Kasvu jatkuu ja henkilöstö on meille selkeiden prosessien ohella kaikki kaikessa. Tästä kertoo myös työntekijöiden minimaalinen vaihtuvuus ja toistuva sijoittuminen Suomen parhaimpien työpaikkojen joukkoon. Tilanne on kuitenkin se, että uudet asiakkuudet ja erinomaisia asiakaskokemuksia tuottavat palvelumme sekä konseptimme ovat kiihdyttäneet kasvuamme edelleen ja tarvitsemme vahvistusta mm. asuntosalkkuihin liittyvän datan mallintamiseen ja tarkkoihin laskentatehtäviin.

Junior Analyst -tehtävässä tulet osaltasi vastaamaan asiakasraportoinnistamme sekä erityisesti tonttirahastoihin liittyvästä laskennasta. Työskentelet tiiviisti yhdessä eri toimintojemme kanssa ja osallistut aktiiviseen kehitystoimintaamme. Olet asiakasvastaaviemme luottokumppani asuntosalkkuihin liittyvien tietopyyntöjen ja raportoinnin suhteen. Näiden pääasiallisten vastuiden lisäksi sinulla tulee olemaan vastuullasi myös hoitamiemme tonttirahastojen lunastuksiin liittyvää laskentaa ja asiakaspalvelua. Koska olemme alamme edelläkävijä ja digitalisoija, olisi hienoa saada osaamisesi ja näkemyksesi tukemaan myös oman toimintamme kehittämistä.

Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, mutta Office ympäristön ja erityisesti Excelin tuntemus on tärkeää työtehtävässä onnistumisen kannalta. Power-BI:n parissa työskentelystä on sinulle myös suurta etua. 

Tämän lisäksi on mielestämme tärkeää, että

  • sinulla on kykyä omaksua nopeasti uutta ja haluat kehittää edelleen osaamistasi
  • työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja huolellinen – vauhdikkaampinakin hetkinä sinulta onnistuu useiden asioiden yhtäaikainen edistäminen
  • yhtä lailla kuin uskallat rohkeasti kysyä, jos et tiedä, uskallat myös tuoda esiin oman näkemyksesi ja mielipiteesi 
  • taidat niin luovan haasteiden ratkomisen kuin analyyttisen työskentelyn.

Mikäli sinua vielä kannustaa eteenpäin työsi tulokset ja onnistumiset arjen erilaisissa haasteissa, uskomme, että istut joukkoomme mainiosti.

Miten me teemme työelämästäsi parempaa?

Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Ne eivät ole vain sanahelinää, vaan ne ovat siivittäneet meidät yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Työkavereinasi autamme ja tuemme sinua, jotta onnistut ja menestyt kanssamme.

  • Meillä oikeasti viihdytään töissä. Arjessasi näkyykin positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme.
  • Me koemme uuden oppimisen tärkeänä. Seuraamme suoriutumistamme ja haluamme ymmärtää, kuinka voimme kehittää omaa työskentelyämme ja prosessejamme. Uskallamme luvata, että kanssamme koet ja opit varmasti uutta.
  • Työssäsi mahdollistat työkavereidesi onnistumisen. Arvostettuna osaajana pääset vaikuttamaan tärkeässä roolissa myös liiketoimintamme kasvuun ja kehittymiseen.

Mielessä kysymyksiä tai valmis hakemaan työkaveriksemme?

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Lauri juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Laurin tavoitat numerosta 050 575 0606 (poislukien loma-ajan 15.-24.11.2019). Voit myös laittaa sähköpostia lauri.arvola@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 27.11.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti, jos haluat olla mukana matkassamme.