(Poistunut julkaisusta)

Junior Administrative Assistant - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019
At Reddal, we don’t just accept differences – we celebrate, support and cherish them. Our teams are made up of people from different backgrounds, cultures, genders, education, interests and skills. Our people all excel at making a difference and share a passion for team work and a joint drive for impact. Reddal is also egalitarian – people take ownership of their tasks, get things done, are accountable, look for solutions with positive attitude, and work in teams. Everyone is important, and discussions are held under meritocracy, not hierarchy. Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Reddal Oy:n kanssa Helsingin Ruoholahden merellisiin maisemiin toimiston sydäntä Junior Administrative Assistant-rooliin. Tehtävässäsi huolehdit parinkymmenen hengen toimiston päivittäisestä arjen sujuvuudesta sekä tuet hallinnon-, talouden-, HR-, markkinoinnin - ja IT-puolen toimintoja.

Tyypillinen työpäiväsi

Työsi koostuu päivittäisistä rutiineista sekä erilaisista hallinnon avustavista tehtävistä. Huolehdit, että toimiston yleisilme on siisti, printteristä löytyvät paperit, toimistotarvikkeita on riittävästi sekä lähtevät ja saapuvat postit löytävät oikeille ihmisille. Toimisto on täynnä kansainvälisiä työntekijöitä, joten kipaiset toisinaan esimerkiksi virastoissa ja suurlähetystöissä hoitamassa asioita, koordinoit myös matkavarauksia ja - järjestelyitä. Skannaat laskut ja toimitat ne eteenpäin, avustat esimerkiksi arkistoinnissa, toimit rekrytoinnin tukena ja avustat koulutusten järjestämisessä. Koska Reddalilla tykätään pitää työporukalla hauskaa yhdessä, toivomme sinun innostuvan myös erilaisten tapahtumien ideoinneista ja käytännön toteutuksista.
Sinä olet
Roolissasi on selkeästi kasvun varaa ja roolia mahdollisuus muokata tekijänsä näköiseksi - nyt etsimme pitkän tähtäimen henkilöä, jolla on kokemustakin enemmän motivaatiota ja reippautta ottaa toimiston yleisiä tehtäviä hoitoonsa proaktiivisesti. Sinulla on toimeentarttuva asenne, pidät asioiden organisoinnista ja muiden auttamisesta, osaat tehdä työtä ennakoivasti ja järjestelmällisesti. Työkielenäsi voit käyttää suomea, mutta yrityksen kansainvälisyyden takia päivittäin tarvitset työssäsi englantia, joten kommunikoithhan sujuvasti myös englanniksi sekä suullisesti, että kirjallisesti.

Tarjoamme

Reddalin moderneissa toimistotiloissa sinut vastaanottaa merinäköalojen lisäksi nuorekas, lämmin, ystävällinen sekä kansainvälinen työyhteisö, joka koostuu eri alojen ja koulutustaustojen konsulteista sekä hallinnon työntekijöistä. Reddal tarjoaa sinulle vastuullisen, vakituisen työpaikan kasvavassa yrityksessä. Saat tuen ja perehdytyksen tehtäviisi ja sinulle tarjotaan mahdollisuus kehittää toimenkuvaasi ja samalla itseäsi. Reddalilla arvostetaan rohkeutta, rehellisyyttä ja yrittäjähenkeä, jotka ovatkin vahvasti näkyvillä yrityksen jokapäiväisessä työkulttuurissa ja arjessa. Reddalilla halutaan auttaa niin asiakkaita, kollegoita kuin muitakin verkoston jäseniä menestymään. Tutustu lisää yrityksen toimintaan www.reddal.fi
Lisätietoja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen 0306090902 (4-5.7) sekä Ella Rintamäki 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (8.7. alkaen).
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi