(Poistunut julkaisusta)

Junior Accounts Receivable Specialist - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020
Eilakaisla etsii asiakasyritykselleen Vantaan Sanomalaan uransa alkuvaiheessa olevaa taloushallinnon ammattilaista monipuoliseen myyntireskontran tehtävään.    Työsuhde on alkuun kokoaikainen määräaikaisuus Eilakaislan kautta. Tehtävässä on kuitenkin mahdollisuus edetä asiakasyrityksen omille palkkalistoille tilanteen niin salliessa.

Tehtävän kuvaus

Päävastuullesi tässä tehtävässä kuuluvat myyntireskontraan ja perintään liittyvät monipuoliset tehtävät. Näiden vastuiden lisäksi tehtävään kuuluu tärkeänä osana laskutuksen asiakaskyselyihin vastaaminen.   Päivittäisin työtehtäviisi kuuluu muun muassa laskutus, saatavien seuraaminen sekä maksumuistutusten tekeminen.   Toimit pienessä mutta ketterässä Suomen taloustiimissä, jossa jokaisella on omat tärkeät vastuualueensa. Vaikka vastaat tehtäväkentästäsi pääsääntöisesti itsenäisesti, saat tarvittaessa tukea asiantuntevilta kollegoiltasi.

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta jo hieman kokemusta tehtävän kuvausta vastaavista tehtävistä. Kymmenen vuoden kokemusta ei kuitenkaan tällä kertaa vaadita, vaan esimerkiksi 1-2 vuoden kokemus talouden tehtävistä riittää.    Tärkeintä on, että talouden perusprosessit ovat jo hallussa, jotta voit käyttää ja kehittää jo kerryttämääsi osaamista. Ihanteellinen koulutustausta tehtävään on esimerkiksi KTK, KTM tai Tradenomi.   Arvostamme hakijassa tarkan ja tehokkaan työskentelyotteen lisäksi erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Vahvat kommunikointitaidot ovat eduksi asioiden selvittämisessä ja edelleen kääntämisessä talouden kielelle. Asenteeltasi puolestaan toivomme sinun olevan rohkea ja oma-aloitteinen. Tartutkin siis ripeästi toimeen ja nautit ongelmien ratkaisemisesta sekä onnistumisista.   Jotta menestyt tehtävässä, sinulta vaaditaan myös ajantasaista IT-osaamista, hyvää englannin kielen taitoa sekä rohkeutta edellä mainittujen taitojen käyttämiseen.

Tarjoamme sinulle

Kansainvälinen asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan taloushallinnon tehtävän, jossa pääset takuuvarmasti käyttämään ja kehittämään taloushallinnon osaamistasi.   Työsuhde solmitaan alkuun Eilakaislan kautta henkilöstövuokrauksella. Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä mahdollisimman pian.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.   Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 17.9.2020 mennessä kaislanetissä, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.