JUNIOR ACCOUNTANT -TRAINEE
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kuljetuspalvelualaan erikoistunut tilitoimisto Helsingissä. Etsimme heille nyt vahvistusta toimistoon nimikkeellä

JUNIOR ACCOUNTANT -TRAINEE

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta (tradenomi tai kauppatieteet) sekä kirjanpidon peruskäsitteiden tuntemusta. Arvostamme lisäksi aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja kirjanpidon avustavista tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja asiakkaiden kanssa asioinnissa, aitoa halua kehittyä kirjanpidon saralla ja taloushallinnon peruselementtien tuntemusta. Asiakkaamme tarjoaa tehtävään kattavan koulutuksen osana tiivistä tiimiä, joten voit olla kokemattomampikin osaaja kunhan olet motivoitunut kehittymään työssä. Vastuullasi tulee olemaan ajan myötä kasvava asiakkuussalkku, josta olet vastuussa pitkäjänteisesti.

Tehtävä on kokopäiväinen ja pitkäaikainen, mutta voi alkaa osa-aikaisena jos olet esimerkiksi saattamassa opintojasi päätökseen. Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen johdosta toivomme sinulta sitoutumiskykyä ja halua kehittää osaamistasi pitkäjänteisesti.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - JUNIOR ACCOUNTANT -TRAINEE. Tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1303442
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: TEMP-TEAM Finland Oy (info.tampere (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 0207414852
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa