(Poistunut julkaisusta)

Junior Account Manager
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Audience Firstn toiminta-ajatus on "Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja palveluita, jotka luovat viihtyisyyttä ja vahvistavat asiakasyrityksen muulla markkinoinnilla rakentamaa yrityskuvaa sekä parantavat asiakaskokemusta". Audience First on äänellä ja tuoksuilla ammattilainen. Luomme miellyttäviä ja kiinnostavia asiakaspalveluympäristöjä, joissa asiakkaat viihtyvät. Tuotamme asiakkaillemme markkinointi- ja mainontaratkaisuja monien eri aistien välityksellä. Musiikilla luodaan oikeanlainen tunnelma, äänellä viestitään sekä tuoksuilla muodostetaan tunteita. Vaikuttamalla näihin aisteihin voidaan edistää myyntiä ja parantaa merkittävästi asiakaskokemusta.
ScentFirst -tuoksupalvelulla luot miellyttävän ja myyntiä edistävän ilmapiirin. Tuoksumarkkinoinnilla vaikutat asiakkaittesi tunteisiin ja luot positiivisia muistijälkiä. Asiakkaasi viihtyy hyvän tuoksuisessa ympäristössä pidempään!

Haemme suoraan Audience Firstn omille kirjoille Junior Account Manageria, vahvistamaan tuoksupalveluiden myyntiä.
Junior Account Managerina työtehtäviisi kuuluu mm. B2B-myynti uusille asiakkaille sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitoon että kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Aikaisempi työkokemus B2B-myynnistä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Myynnillinen koulutustausta katsotaan myös eduksi. Työtehtävissä tarvitaan hyvää englannin kielen taitoa.

Työhön liittyy jonkin verran matkustamista, joten omaathan vähintään ajokortin ja halukkuuden matkustaa tarvittaessa Suomessa.

Can do-asenne ja nautinto olla asiakasrajapinnassa auttavat sinua menestymään työtehtävissäsi.

Tämä työ sopii sinulle, joka arvostat itsenäistä, liikkuvaa sekä vastuullista myyntityötä, jossa pääset myös itse kehittymään sekä kasvamaan yrityksen mukana.

Yritys tarjoaa mielenkiintoisen tuoteryhmän myytäväksi, hyvän kiinteän kk-palkan sekä provisiot myynneistä, vakituisen sekä kokoaikaisen työsuhteen ja mukavat työkaverit. Toimisto sijaitsee Vantaalla Kauppakeskus Jumbon kupeessa.

Tehtävään voit hakeutua meidän järjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse mira.romakkaniemi@citywork.fi.

Ota ihmeessä yhteyttä, mikäli haluat keskustella lisää työpaikasta puhelimitse. Tavoitat minut (Miran) arkisin klo: 9-15 välisenä aikana numerosta 040 749 5749.